Su Arıtma Cihazları İşe Yarıyor mu? Su Arıtma Cihazları Sağlıklı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
3 HİZMET YILI
su arıtma cihazlarını herkese öneririm çünkü evimizde suyu doğal suya dönüştürüyor ve durmadan markete gitmemize gerek kalmıyor çok pahalı değil ayrıca.

Bilişim Uzmanı
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
1 litre su arıtmak için 4-7 litreyi gidere yolluyor (atık su) yani suyumuz boşa gidiyor ama gider değil de o suyu bir yerde biriktirip farklı şeyler için kullanma imkanı olursa güzel bir şey. Su faturasına etkisi olacaktır tabi ki.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
su arıtma cihazı içindeki olan temız suyu ayırma dedimiz süngerler ve su deposu var bu süngerden su arnıyo ve dopya doluyo yani temiz suyu biriktiriyo sonrasında siz bu suyu içiyosunuz

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bu yazıyı okuduktan sonra cidden almaya karar verdim sürekli su siparişi vermek yorucu hale geldi

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ucuz olan malın pek de iyi olduğunu söyleyemem ben yetkili serviste kısa bir süre staj yapmış biriyim ve onlar su arıtmanın sağlıksız olduğunu söylüyor yani kalitesiz olanlar için eğer alınacaksa kaliteli alınması şart oluyor yani para kıymak gerekiyor yine de sağladığın bu faydalı bilgi için teşekkürler ellerine sağlık.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Haci bende var filtelerini degistirmen gerek 6ayda 1 300tl tutuyo kendin yaparsan hergun bosa su akitiyomus yeni ogrendim kulluyen zarar
Post automatically merged:

Su faturasina 70-80 tl yansiyo bosa su akitiyo bilindigi gorundugu gibi degil arastirin zarardan baska bisey cok paraniz varsa alin haznede suyu tutuyo tuketemezsen belki 1 aylik pilastikte beklemis suyu icersin beklerse kokuyo

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
yaklasık 7 yıldır evımde arıtma cıhazı kullanırım duzenlı fıltre degısımlerını yaptıgınız surece gercekten suyun lezzetı ve kalıtesı asla degısmıyor dısarıdakı sular ve damacana suyunu ıcerken evımdekı sudan aldıgım lezzetı alamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...