Şu dönemde hangi arabayı almalıyız ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar bir süredir ailecek para biriktiriyoruz 2.el araba artışı baya oldu biraz bekleyip inşallah arabamızı alıcaz ama çok kararsız kaldık arabaları alta sıralayayım hangisinin arızası nedir kronik problemi nedir filan anlayan varsa yazabilir mi ? ne yakar en tutulan modeli (elegant r-desing) gibi bütçemiz 60 70 bin tl arası
Toyota Avensis 2.0 2005- 2007 eski kasa
Volkswagen Golf MK5 oda 2005 hemen hemen
Renault megane 2 vs vs önerebilirsiniz şimdiden teşekkürler ama düşüncemiz genelde toyota ve golf 5 de.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
I would go for Golf because it is a complete car and maintenance is relatively difficult to spoil

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
get the car very difficult conditions in Turkey, unfortunately, yes, we think that if you can write if you have kept a lot of golf knows what else. sorry I'm using google translate.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
man I'm in love with volkswagen cars. would definitely take a golf.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Araba alacaksan Volkswagen Golf tarafından olsun derim bence arabada tüp varsa zaten lpg de az yakar benim bildiğim 1.4 motor golfler gaz da da çalışsa uzun yolda az yakıyor
Toyota avensis 2.0 motoru ne olursa olsun 2.0 motor olduğu için çok yakar 1.4 1.6 golf yada toyota dan tercihini yap derim
1.4 bir tane al geç az yakar çok kaçar temiz denk getirirsen hiç çekinneden al derim fiyatları yükselmeden
Post automatically merged:

60-70 bin tl ye tofaş ve doblo he :DD tofaşı hiiçç düşünmüyoruz çünkü tanıdıklardan birisi kaza yaptı arabada sıkıştı teneke kısacası.
yeni arabanın altını kasise değirdim hafif karter yırtıldı :D
Tofaşı hiç düşünmek bile istemiyorum arkadaşımda var dı yaka silktirdi bize bir yandan araba hararet yapar bir yandan lpg nin gaz beyini donar motorun bir tarafı yanıyor bir tarafı donuyor sat şunu dedim ben sana güzel ayarlayacam dedim :D

Son düzenleme:
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Araba alacaksan Volkswagen Golf tarafından olsun derim bence arabada tüp varsa zaten lpg de az yakar benim bildiğim 1.4 motor golfler gaz da da çalışsa uzun yolda az yakıyor
Toyota avensis 2.0 motoru ne olursa olsun 2.0 motor olduğu için çok yakar 1.4 1.6 golf yada toyota dan tercihini yap derim
1.4 bir tane al geç az yakar çok kaçar temiz denk getirirsen hiç çekinneden al derim fiyatları yükselmeden
Post automatically merged:

yeni arabanın altını kasise değirdim hafif karter yırtıldı :D
Tofaşı hiç düşünmek bile istemiyorum arkadaşımda var dı yaka silktirdi bize bir yandan araba hararet yapar bir yandan lpg nin gaz beyini donar motorun bir tarafı yanıyor bir tarafı donuyor sat şunu dedim ben sana güzel ayarlayacam dedim :D
Tofaş Benden uzak allaha yakın olsun :D tanıdıkların vardı köye gidemiyorduk motor hararet yapıyodu duruyoduk ha bire :D dediğin gibi işte teşekkürler fikriniz için

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Tofaş Benden uzak allaha yakın olsun :D tanıdıkların vardı köye gidemiyorduk motor hararet yapıyodu duruyoduk ha bire :D dediğin gibi işte teşekkürler fikriniz için
Dostum Yürüyen tabut ya bildiğin nereye el atsan elinde kalıyor araba istediği kadar temiz bakımlı olsun illaki bir yeri elinde kalıyor
Benim Tofaşlarla olan sıkıntılarım çok
Tam adamını deli edecek bir araba :D
Yaptığımız masraflarla yeni bir araba daha alınır üstüne koyup alacan yeni model ya tofaşla uğraşılmaz

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Dostum Yürüyen tabut ya bildiğin nereye el atsan elinde kalıyor araba istediği kadar temiz bakımlı olsun illaki bir yeri elinde kalıyor
Benim Tofaşlarla olan sıkıntılarım çok
Tam adamını deli edecek bir araba :D
Bakkalda parçası satılan arabadan ne beklersinki tampon 50 tl farlar 25 tl filandı zamanında :D yani insanlar bu arabanın neyini seviyor anlamış değilim kardo tasarım çöp konfor eh işte mecburen binenler var bunu pusturup egzoz atıp kız düşürmek isteyenler var pusturanların Allah ıslah etsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
2. el araba al artık 0 alma çok pahalılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...