Şöyle su içince sağ elinle kafana bastır su sanki beyninde dolaşıyor gibi oluyor bir anlık rahatlama yaşıyorsunNasıll ? Anlamadım. Birazcık daha açık anlatma ihtimalin varmı yada düzgün. Merak ettim .
O senle alakalı bişey herhalde bende sadece kulaklarımda bi çıtırtı oldu. tühŞöyle su içince sağ elinle kafana bastır su sanki beyninde dolaşıyor gibi oluyor bir anlık rahatlama yaşıyorsun
Rahatlama geldi mi?O senle alakalı bişey herhalde bende sadece kulaklarımda bi çıtırtı oldu. tüh
Orası belli zaten beyninden geçse yazmak zor olabilirdiçok zorladım ama su sadece boğazımdan geçti
AynenSu beyninden mi geçiyordu
Aynen Bunu demek istemiş tam olarak ama bazı kişiler yanlış anlamış yada anlamamış.Bence su içtiğin sırada elinle ne yapıyorsan kafanda daha doğrusu elini koyduğun yerde bir şekilde baskı veya bir basınç oluyor ve sende bunu su içerken yaptığın için su oradan geçiyormuş gibi hissediyorsun bu tarz birşey olmalı bulabildiğim en mantıklı açıklama.
Evet aynen bunu kastediyorum zaten beyine su giderse amel defterimiz kapanır direkBence su içtiğin sırada elinle ne yapıyorsan kafanda daha doğrusu elini koyduğun yerde bir şekilde baskı veya bir basınç oluyor ve sende bunu su içerken yaptığın için su oradan geçiyormuş gibi hissediyorsun bu tarz birşey olmalı bulabildiğim en mantıklı açıklama.
vay be samuraya bak zeka fışkırıyorBence su içtiğin sırada elinle ne yapıyorsan kafanda daha doğrusu elini koyduğun yerde bir şekilde baskı veya bir basınç oluyor ve sende bunu su içerken yaptığın için su oradan geçiyormuş gibi hissediyorsun bu tarz birşey olmalı bulabildiğim en mantıklı açıklama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?