İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Gmail hesabında bu oyun varsa bulut yardımı ile hileli oyunu gmail hesabına aktarma yapabilirsinkaldı mı bu oyunu oynayan. hilesi çıktığına göre canlandıralım maziyi.
aktarabilirsin ama yüklediğin hileli apk değil ise altın miktarında sorun olabilir.Dostum daha önceden bu oyunu apk olarak indirip oynamıştım burda bu şekilde orjinal bulmuşken ben bunu oynarım
Oyuna bluestacks dan da hile yapılıyor beyler dedendi
♥♥♥
Post automatically merged:
Gmail hesabında bu oyun varsa bulut yardımı ile hileli oyunu gmail hesabına aktarma yapabilirsin
♥♥♥
Hayır dostum altın hesabında kalıcı oluyor tabi oyunun bu sekilde bir açığı varaktarabilirsin ama yüklediğin hileli apk değil ise altın miktarında sorun olabilir.
ben denediğimde olmamıştı, ilk defa duyuyorum.Hayır dostum altın hesabında kalıcı oluyor tabi oyunun bu sekilde bir açığı var
♥♥♥
ahahah so in our language eline sağlık idiom same in english tooThanks, Health to your hands
knk dedim şeyleri yap wp den birine at linki kopyalayıp sonra tele geç teleden kopylayıp linki wp den sil sonra yapıştır tele brudan giriş yap hallet osrnasınıtelefona nasıl atıcam dostum bu oyunu daha once bi arkadaş ayar lamıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?