Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
Subway Surfers hileleri,Subway Surfers para hilesi,Subway Surfers Hilesi,Subway Surfers skor hilesi,Subway Surfers hile,Subway Surfers level hilesi,Subway Surfers hız hilesi,Subway Surfers hack,Subway Surfers oyun hilesi,Subway Surfers hacks,Subway Surfers Hile 2017,Subway Surfers hileleri 2017memoryhackers,DeathSilence,lazhayalet,

Subway Surfers v1.81.0 PARA HİLELİ APK Güncel 2017 [29.12.2017]
pGdQbz.png

Son Güncelleme
29 Aralık 2017

:özellik:

sınırsız para
sınırsız anahtar hileli

:yazı:

Subway Surfers v1.81.0 PARA HİLELİ APK, siteden aldığım istekler üzerine düzenli olarak güncel sürümünü ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını KILOO stüdyosunun üstlendiği Android platformunun ünlü oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız sevimli çocuklar ile bulunduğunuz tren yolları üzerine daima ileri doğru koşmak, görevleri tamamlamak ve yüksek puanlara ulaşmaya çalışmaktır. Subway Surfers içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız anahtar hileli olarak sunuyorum bu sayede tüm karakterlerin kilidini açabilir, özel yeteneklerinizi istediğiniz gibi geliştirebilirsiniz. Bitmek bilmeyen yollar, farklı karakterler, özel yetenekler ve dahası sizleri bekliyor. Subway Surfers v1.81.0 sürümünde dünya turu kapsamında Mısır’ın başkenti Kahire teması hakim olup, yeni ürünler eklenmiştir. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller tek parmak ile sağlanabilmektedir. Subway Surfers Play Store’da 25.500.000’den fazla indirilmiştir.

:kullan:

Subway Surfers v1.81.0 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Subway Surfers 1.81.0 para hile apk : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.

Subway Surfers 1.81.0 anahtar hile apk : oyuna giriş yaptığınızda anahtar miktarına bakmanız yeterlidir.

Dikkat Edilmesi Gerekenler
# [UYARI]: Anti Virüs Programı Kulanıyorsanız Kapayın Yoksa Hileyi Tehdit Olarak Algılıyacaktır.
# [UYARI]: Başınıza Bişey Gelirse Bunun Sorumlusu Biz Değiliz. İNDİRENDEDİR!!!
# [UYARI]: Virüs, Rat, Trojen, Keylogger vb. Hiç Bir Şey Yoktur.

İNDİRMELER HAKKINDA
Bilgilendirme 1 : Bazı cihazlarda "Dosya Açılamıyor" hatası alabilirsiniz, cihazınızda bulunan dosya yöneticisini kullanarak indirilenler veya download klasörüne girip açın, sorunsuz kurulacaktır.

Bilgilendirme 2 : Bazen "Bilinmeyen bir hata nedeniyle xxxx-memoryhackersnet.apk dosyası indirilemedi." hatası alıyorsanız indirme sayfasını (turbobit.net) yenileyip tekrar deneyin, 1-2 defa denedikten sonra indirme başlar.

:calis:
Tüm Android işletim sistemlerinde sorunsuz çalışıyor.

Arkadaşlar hilemizin özellikleri yukarıda gördüğünüz gibidir. Anlatımı ve özelliklerini inceledikten sonra hileyi rahatça çalıştırabilirsiniz. İndirme linki ve virüstotale geçmeden önce şunu belirtmek istiyorum. Kullanacağınız hilede başınıza gelebilecek bütün problem, cezalandırma, hata vb. şeylerin sorumluluğu tamamen hileyi indiren kullanıcıya aittir. Herhangi bir sorumluluğu memoryhackers.org ailesi olarak kabul etmemekteyiz.

:indir:

:not:
Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda darkcoment asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.

Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
evet ne oynardım sıkıldım yaaaa artık seven knights hilesinede bir elll at

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Güncellendikçe oyun oynamaya devam.Hilelisini de denemiş oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...