Üye
Ceza alırsan işler.Dolandırıcılık olarak.İşledikten sonra kendi işini yapıcan.Kimse patlak sicile iş vermiyor.Bir fabrikaya girerken bile adli sicil kaydı istiyorÖncelikle selamlar ben 14 yaşındayım 4 ay önce bir adamın gmailini calmistim kredi kartıyla alışveriş yapmaya çalışmıştım adam yalvarmisti hesabi geri verdim adam beni polise vermiş konu resimdeki yere kadar geldi tam olarak 15 yaşında değilim 10 gün sonra giricem sicil yinede batarmı
Ekli dosyayı görüntüle 76377
Davayı geri çekse bile arkadaşın yaptığı yine kalır suça meillilikten soruşturma devam edebilir.bence davayı açan kişiyle görüşüp suçlamayı geri çekmesini rica et çocukluk yaptım de bida yapmıcağını ve çok pişman olduğunu söyle.
dolandırıcılık olarak evet işler ya para cezası alırsın yada annen veya baban alır genede birşey olurÖncelikle selamlar ben 14 yaşındayım 4 ay önce bir adamın gmailini calmistim kredi kartıyla alışveriş yapmaya çalışmıştım adam yalvarmisti hesabi geri verdim adam beni polise vermiş konu resimdeki yere kadar geldi tam olarak 15 yaşında değilim 10 gün sonra giricem sicil yinede batarmı
knk herhalde para cezası alabilrsinde sendeki cesaret ne adamın hesabını çal alışveri yap helal olsun en korkardım yapmayaÖncelikle selamlar ben 14 yaşındayım 4 ay önce bir adamın gmailini calmistim kredi kartıyla alışveriş yapmaya çalışmıştım adam yalvarmisti hesabi geri verdim adam beni polise vermiş konu resimdeki yere kadar geldi tam olarak 15 yaşında değilim 10 gün sonra giricem sicil yinede batarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?