Azdan az, Çoktan çok Gider !Dönemin sevilen tv dizisi Kurtlar Vadisi'nin başrollerinde Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı Süleyman Çakır karakteri herkes tarafından sevilmişti. Öyle ki karakterin dizideki vefatı yıllar sonra bile anılmakta. Süleyman Çakır karakterinin en sevdiğiniz sözünü soruyorum sizlere.
'' Ne güzel Istanbul be... ''
Ekli dosyayı görüntüle 91307
Ne Beyim Ne Efendiyim Çakırım Ben ÇakırDönemin sevilen tv dizisi Kurtlar Vadisi'nin başrollerinde Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı Süleyman Çakır karakteri herkes tarafından sevilmişti. Öyle ki karakterin dizideki vefatı yıllar sonra bile anılmakta. Süleyman Çakır karakterinin en sevdiğiniz sözünü soruyorum sizlere.
bende bunu yazcaktım ya XD"Kimse benden çalamaz" ve "Azdan az çoktan çok gider"
The championDönemin sevilen tv dizisi Kurtlar Vadisi'nin başrollerinde Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı Süleyman Çakır karakteri herkes tarafından sevilmişti. Öyle ki karakterin dizideki vefatı yıllar sonra bile anılmakta. Süleyman Çakır karakterinin en sevdiğiniz sözünü soruyorum sizlere.
Bu edhodan bir replik değil miydi ?İkinizin de Allah belasını versin diyeceğim de beni göndererek Allah sizin belanızı vermiş zaten.
ama allah hakkı için üstüme çok geliyorlar bardak zaten dolu damlayana yazık olur...Dönemin sevilen tv dizisi Kurtlar Vadisi'nin başrollerinde Oktay Kaynarca'nın canlandırdığı Süleyman Çakır karakteri herkes tarafından sevilmişti. Öyle ki karakterin dizideki vefatı yıllar sonra bile anılmakta. Süleyman Çakır karakterinin en sevdiğiniz sözünü soruyorum sizlere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?