kendi kendinede solve ola bilir bi problem pixel olumuekran değişimi olucak muhtemelen yani bunun öyle kendi başına bir çözümü olamaz ayrıca resim atsaydın daha mantıklı olurdu bu yüzden sorunun cevabını burda değil bir teknik servis de aramalısın.
cakma ekranlar cokta saglam olmuyorlar bende a3 telefonumda vardien temizi ekranı dğeiştirmen çakma ekranları şuan uygun fiyata bulabiliyorsun direkt git değiştir bence
Denedim fakat olumlu yanıt vermedi.Garanti dışında olduğunu biliyorum parlaklığı orta ayarda kullanmayı denesene
Evet telefonun sağ üst kısmı kırık ama üst kısımda olması lazım değilmi o zamandaelinden düşürdüysen eğer hiç yada bi yerden darbe aldıysa ondandır yada ölü piksel olabilir ekranı değiştirmen gerekebilir
Şuanda 1.000tl ikinci eli internetten baktığımda ise ekran fiyatları 700tl civari değiştirmeden böyle kullanıcamAynısı bende oldu s7 de yine. Darbeden oldu ve gittikçe çoğaldı aylar geçtikçe cebime falan koydukça sonra gitti gerçekten parça değerini veren birine sattım o zamanlar telefonun kendisi zaten 1500 falan ediyordu 600e vermıstım sadece anakartı sağlamdı batarya bitikti sensörlerden bazıları bozuktu ekran ölüydü.
Çözüm ekran değişimi başka çözümü yok maalesef şu an honor 9x kullanıyorum yere düşünce atom bombası sesi çıkarıyor ama telefonda tık yok belki 30 defa düşürdüm ne kırık var ne çatlak
Düzeltme yolu yok. Yorum bahsettiğimi gibi kullanabilirsin. Yapmayan YouTube'de videoyu izleyebilirsin Duzeltilmek icin teknik servise gonderilmelisinDenedim fakat olumlu yanıt vermedi.
Post automatically merged:
Evet telefonun sağ üst kısmı kırık ama üst kısımda olması lazım değilmi o zamanda
Post automatically merged:
Şuanda 1.000tl ikinci eli internetten baktığımda ise ekran fiyatları 700tl civari değiştirmeden böyle kullanıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?