istediğimi yapabilmebaşlıkta da gördüğünüz gibi bir süper güç seçme gücünüz olsa hangisini seçerdiniz
ben kesinlikle teleport seçerdim uçmaktan daha az zahmetli ve istediğin zaman istediğin yere gidip istediğin zaman kaçabilirsin
(Memoryhackersın ingilizce forum kısmından alıntıdır)
knk o benimde aklıma geldide direk ışınlanıp alıp gidebilirsin istediğin zamanda istediğin yerden kaçabilirsin mesela deprem falan oluyor görünmezlikle sadece istediğini elde edebilirsin ama ışınlanma daha çok fonksiyonlu ondan ışınlanmayı seçtim bi düşün sanada mantıklı gelicek hemde görünmezken bir şeyi almaya çalışınca o elinde gözükebilir kıyafetlerinide görünmez yapıcak değil ya soyunmak zorundasın gibi bi çok dezavantajı var bencekesinikle görünmezlik isterdim bu sayede istediğim herşeyi elde edebilirim
ışınlandığında belirginsin kameralar seni görebilir . Elindekiler görünsede kim olduğunu asla bulamazlar . Soyunurum nolcak görünmez değilmiyimknk o benimde aklıma geldide direk ışınlanıp alıp gidebilirsin istediğin zamanda istediğin yerden kaçabilirsin mesela deprem falan oluyor görünmezlikle sadece istediğini elde edebilirsin ama ışınlanma daha çok fonksiyonlu ondan ışınlanmayı seçtim bi düşün sanada mantıklı gelicek hemde görünmezken bir şeyi almaya çalışınca o elinde gözükebilir kıyafetlerinide görünmez yapıcak değil ya soyunmak zorundasın gibi bi çok dezavantajı var bence
İnsanları kontrol etmekbaşlıkta da gördüğünüz gibi bir süper güç seçme gücünüz olsa hangisini seçerdiniz
ben kesinlikle teleport seçerdim uçmaktan daha az zahmetli ve istediğin zaman istediğin yere gidip istediğin zaman kaçabilirsin
(Memoryhackersın ingilizce forum kısmından alıntıdır)
üstüne siyah bi örtü atabilirsin xray gözleri yokya adamlarınışınlandığında belirginsin kameralar seni görebilir . Elindekiler görünsede kim olduğunu asla bulamazlar . Soyunurum nolcak görünmez değilmiyim
evek knk birilerinide kendinde gotururdun bi dogal afet durumund falan kurtarırdın istedikleriniIşınlamayı tercih ederim ama elini tuttuğum kişilerle birlikte ışınlanmak çok daha güzel olurdu!
Gerçekten harika olurdu, aslında aklıma biraz gizli işler gelmişti ama senin dediğinde çok mantıklı bir fikirevek knk birilerinide kendinde gotururdun bi dogal afet durumund falan kurtarırdın istediklerini
Gerçekten harika olurdu, aslında aklıma biraz gizli işler gelmişti ama senin dediğinde çok mantıklı bir fikir!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?