Telefon numarasını onaylattıktan sonra 30GBlık bir indirme yapıp oyuna giriş yapabilirsin.direkt giriş yapılıyor mu?
İşlemleri yaptıkdan sonra veriliyor diye biliyorumdirekt giriş yapılıyor mu?
aynen direk giriş yapılıyor ama çok oyuncu yok şuan erkenden alışmak için girersin lobide biraz bekliyorsunTelefon numarasını onaylattıktan sonra 30GBlık bir indirme yapıp oyuna giriş yapabilirsin.
Öyle bir sorunla karşılaşmadım benaynen direk giriş yapılıyor ama çok oyuncu yok şuan erkenden alışmak için girersin lobide biraz bekliyorsun
Kesinlikle güzel oyun eklersen gireriz boş zamanlarda naXm#5943beyler hiç düşünmeden oynayın harika bir oyun bağımlısı oldum 3. günüm 10 saat oynamışımharika bir şey şiddetle tavsiye ediyorum
EKLEDİM HOCAM ama senin kabul eklemen lazımmış ayarını değiştirir misinÖyle bir sorunla karşılaşmadım ben
Kesinlikle güzel oyun eklersen gireriz boş zamanlarda naXm#5943
Düzelttim dostum bende diyorum neden istek gelmiyorEKLEDİM HOCAM ama senin kabul eklemen lazımmış ayarını değiştirir misin
Neyi anlamadınız?bilmiyorum bende anlamadım ya
Eğer vodafone kullanıyorsan 1 dakikada veriliyor diğer hatlar için sms sıkıntısı var vodafone global olduğu için hemen geliyor sms doğrulamasından sonra hemen oynarsın.erken erişimin verilmesi ne kadar sürüyor ?
Pubg apex fortnite warzone hepsini toplamışlar bi zuladan bir şeyler eksikcakma pubg gıbıymıshemen olusturalım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?