RA9
Seçkin Üye
agaçları ve taşlarıda mı kaldırıyor
ağaçlar ve taşlarda mı gidiyor
Post automatically merged:
Evet, ayarlama yaparak geri getirebilirsin. Ben sadece çimleri kaldırarak kullanıyorum.agaçları ve taşlarıda mı kaldırıyor
Post automatically merged:
nasıl yapılıyor peki. ayrıca bunları tam olarak nereye yapıştırıcam öyle bi dosya bulamadım ben yardımcı olur musunEvet, ayarlama yaparak geri getirebilirsin. Ben sadece çimleri kaldırarak kullanıyorum.
dostum dosya konum nasıl buluruz kod içine atmak için bulamadım steam dosya konumdamı ? yoksa c demi ?Öncelikle söylemeliyimki her hangi bir ban yemeniz durumunda sorumlu değilim. Kendi istediğinizle kullandığınızı unutmayın.
AppData\Local\BravoHotelGame\Saved\Config\WindowsClient > Engine.ini Dosyasını editleyerek alttaki kodu yapıştırın. (sadece bu kod olacak içindekileri silin)
[/script/engine.renderersettings]
r.SeparateTranslucency=False
r.DefaultFeature.Bloom=False
r.DefaultFeature.AmbientOcclusion=False
r.DefaultFeature.AmbientOcclusionStaticFraction=False
r.ShadowQuality=0
r.Shadow.CSM.MaxCascades=0
r.Shadow.MaxResolution=32
r.Shadow.RadiusThreshold=0.24
r.Shadow.DistanceScale=0.1
r.DepthOfFieldQuality=0
r.RenderTargetPoolMin=200
r.TranslucencyLightingVolumeDim=1
r.RefractionQuality=0
r.ParticleLightQuality=0
r.SkeletalMeshLODBias=0
r.EmitterSpawnRateScale=0
r.LightFunctionQuality=0
foliage.DiscardDataOnLoad=1
grass.DiscardDataOnLoad=1
foliage.OnlyLOD=0
grass.MaxAsyncTasks=0
r.DistanceFieldShadowing=0
r.Fog=0
r.ReflectionEnvironment=0
r.DoTiledReflections=0
r.foliage.DensityScale=0
r.grass.DensityScale=0
FX.MaxCPUParticlesPerEmitter=0
PROOF
Ekli dosyayı görüntüle 71096
Tam olarak dediği dosya konumunu açıyorsun. Engine.ini dosyasını aç ve içindekileri silip verilen kodu '' [/script/engine.renderersettings] '' den itibaren yapıştırın. Eğer sadece çimen olmasını istiyorsanız ayarlardaki '' grass '' yazan yerler haricindeki her şeyi silip öyle kaydedin.nasıl yapılıyor peki. ayrıca bunları tam olarak nereye yapıştırıcam öyle bi dosya bulamadım ben yardımcı olur musun
como voce usou ? na minha pasta nao tem engine.ineI'm going to use it, I hope I don't eat a ban, I'm afraid.
oyunu 1 haftadır oynuyorum fakat tarif ettiği gibi dosya yok bende. arama yerine engine yazıyorum chaosengine diye birşey çıkıyor.Tam olarak dediği dosya konumunu açıyorsun. Engine.ini dosyasını aç ve içindekileri silip verilen kodu '' [/script/engine.renderersettings] '' den itibaren yapıştırın. Eğer sadece çimen olmasını istiyorsanız ayarlardaki '' grass '' yazan yerler haricindeki her şeyi silip öyle kaydedin.
Edit: Oyunu daha önce hiç açmadıysan belki de engine.ini dosyası oluşmamış olabilir.
Windows tuşu + R tuşuna basarak '' %appdata% '' yazarsanız sizi Roaming klasörüne atacaktır. Yukarıda sekmelerden '' AppData '' ya tıklayarak bir geri sekmeye çıkıp konuda verilmiş olan dizini takip edin.o dosya konumu nerde bulsam gerisi bulurum steam giriyoz ? dosya konumuna
Dediklerimi uygulayın.oyunu 1 haftadır oynuyorum fakat tarif ettiği gibi dosya yok bende. arama yerine engine yazıyorum chaosengine diye birşey çıkıyor.
İlk olarak Steamden oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın. Muhtemelen işe yarayacaktır, yaramazsa bir çözüm daha mevcut ama siz dosya doğrulayın muhtemelen olacaktır.sağol bro bişey sorcam sana oyun ben 1 hafta önce indirdim kurdum bu gün girem dedim oyna var steam girdim basıyom oyna girmiyo oyuna tekrar oyna cıkıyo oyna basıyom durdur geliyo dokunmuyom oyna çıkıyo hep tekrar nedn böyle
Config için ben olmak gratefulnessranktayım yapmaya yemiyor benimama çok belli etmezsek bir şey olmaz gibi ?
paylaşım için saol usta
edit: yaptım ağaçlar adamlara yaklaşınca render alıyor bunda ban yenir ya ağaç tararız report alırsak banlarlar benceağaçları aktif etmenin bi yolu varsa yapalım
edit2: engine.ini içine attıklarımızdan bazılarını kaldırıp deneme yanılmayla düzelticem ağaçları ve taşı kaldırma olayını
edit3: yaptım isteyene veririm dosyayı dm atın
Tabi özelden attım.@Peanut41 Kral bana yardımcı olurmusun ben sadece çimleri kaldırmak istiyorum nasıl yaparım dediğinide net anlamadım. Yada bana senin dosyaları koplayıp burdan versen yapıştırsak öyle süper olur yardımcı olursan sevinirim.