- Konuyu başlatan
-
arkadaşın dediği gibi baz istasyonu önemli yakın olmak lazım bizim evde 2 duvar arasında 600kbps geçmiyoriçinde bulunduğum duruma göre memnunum vodafone ve turk telekomun hiç çekmediği bi bölgede 20 mb hız alıyorum superbox sayesinde sadece ping dalgalanıyor bazen ona da yapacak bir şey yok
içinde bulunduğum duruma göre memnunum vodafone ve turk telekomun hiç çekmediği bi bölgede 20 mb hız alıyorum superbox sayesinde sadece ping dalgalanıyor bazen ona da yapacak bir şey yok
benim mbps değil işte kbps sorun ordaBence sorun yaşamıyorsun çok muzdarip insan gördüm benim askerlik yaptığım yerdeki uzman 20mbps almıştı 10 görüyordu şükrediyorduBence içlerinde en kalitelisi superbox diğerleri merviden altı kalıyor biraz.
benim mbps değil işte kbps sorun orda
baz istasyonu ile alakalı evim uzak sanırım ondan başka yerlerde guzel cekiyor ama hepte başka yerde kullanamamkiHep mi düşük hız alıyordun yoksa sürekli dalgalanma mı var? Modeme yakınlıkta önemli 1m aranda duvar bile olsa sinyal çok kötü geliyor çünki.
valla katılıyorum sana telefonunuz çekmıyorsa o bölgede bu da çekmez bulaştık pişmanızŞu an kullanıyorum almayın. berbat
bağlayan pişman bağlamayan binpişmansuperbox güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?