Superonline 100 Mbps internette takılmalar oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar Turkcell Superonline kullanıyorum ve internet hızım 100 Mbps fakat internete evdekiler de bağlanınca donmalar yaşıyorum. Oyunlarda sanıyelık ping artıp azalıyor, bu yuzden takılmalar yaşıyorum. Bunun çözümü nedır? Modem değiştirsem, yeni bir modem alsam sorunum düzelir mi acaba? Bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
eğer ki modemi superonline verdiyse kötü modemleri var. Bende de aynı problem mevcuttu. Modem veriyolar, iğrenç ötesi ne kısıtlama ne ayarlama ne hız dengesi hiç bir şey yok.
Yeni mdoem aldım sorunum çözüldü

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
laptop mu kullanıyorsunuz internete kablolu mu kablosuz mu bağlanıyorsunuz.

lol
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
agam ethernet kablosu çek bi tane keyfine bak ping ming kalmaz

Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
eğer ki modemi superonline verdiyse kötü modemleri var. Bende de aynı problem mevcuttu. Modem veriyolar, iğrenç ötesi ne kısıtlama ne ayarlama ne hız dengesi hiç bir şey yok.
Yeni mdoem aldım sorunum çözüldü

Maalesef onların modemi ya teşekkürler değiştiricem modemi

laptop mu kullanıyorsunuz internete kablolu mu kablosuz mu bağlanıyorsunuz.

Kasa kablolu kanka

agam ethernet kablosu çek bi tane keyfine bak ping ming kalmaz

Kanka kabloyla baglıyım fakat modeme yetısmıyo kablo o yuzden ara güçlendiriciye takılı kablom o da wifi ile modemden alıyo o da sorun çıkarıyo olabilir bak doğru

Sabaku No Gaara
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
100 mb ve hala sorun yaşıyorsan modemle alakalı olabilir evdekilerin internetlerini sınırla diyecektim ama 100mb her türlü yeter modem bakmanı tavsiye ederim

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Maalesef onların modemi ya teşekkürler değiştiricem modemi
Kasa kablolu kanka
Kanka kabloyla baglıyım fakat modeme yetısmıyo kablo o yuzden ara güçlendiriciye takılı kablom o da wifi ile modemden alıyo o da sorun çıkarıyo olabilir bak doğru
o ara güçlendiricide sorun olabilir direkt modemden kasaya gelecek şekilde bağlarsan muhtemelen sorunun çözülür modem değiştirmene gerek kalmıyabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
kanka kabloda ek yerler var sa ondan da oluyor bendede aynı sorun var

Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
dostum ethernet kablosu çek kökten çözüm

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İnternet kablosu çekmen yeterli olacaktır knk

vex
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Turkcell Superonline kullanıyorum ve internet hızım 100 Mbps fakat internete evdekiler de bağlanınca donmalar yaşıyorum. Oyunlarda sanıyelık ping artıp azalıyor, bu yuzden takılmalar yaşıyorum. Bunun çözümü nedır? Modem değiştirsem, yeni bir modem alsam sorunum düzelir mi acaba? Bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirse sevinirim.
internet kablosu çektiğin zaman farkı gözünle görüceksin çok fazla fark ediyor.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
süperonline yerine türknete gecmeni öneririm fiberde bile 13-17 mb arası hız alıyorum kısacası bundaki anım şu süperonline eski kullandıgım bir altyapı kullanmanı maddi acıdan önermem

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bende aynı sorunu çok yaşadım. 100MB fiber alıyorduk sözde, anlık kopmalar ve ping artışları yaşıyordum. Müşteri hizmetlerini bir günde çok rahat 10-15 kez arıyordum ve sürekli sorunun kendilerinden kaynaklanmadığını söyleyip bana attılar topu. Bir ekip bile gelmedi. Sözleşme bittiği gün direk TurkNet'e geçtim. Şimdi superonlineye gelin diye sürekli kapıya geliyorlar kovuyorum :D

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
find their mac address. set bandwidth limit. if ur router does not support bandwidth limitation feature , u may have to buy a new router

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
türknet daha iyi bence türknet kullan

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
modemlerdede ram ve işlemci var büyükk ihtimal işlemci ısınıyor ve diğereride interneti kullanırken seninkini ya kısıyor yada modem dayanamadığı icin ayarlardan güncel fireware indirip net kısıtlamasını kaldır bendede oluyordu ama ben 1000mgb ve türktelekom kullanıcsıtım

Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Bende aynı sorunu çok yaşadım. 100MB fiber alıyorduk sözde, anlık kopmalar ve ping artışları yaşıyordum. Müşteri hizmetlerini bir günde çok rahat 10-15 kez arıyordum ve sürekli sorunun kendilerinden kaynaklanmadığını söyleyip bana attılar topu. Bir ekip bile gelmedi. Sözleşme bittiği gün direk TurkNet'e geçtim. Şimdi superonlineye gelin diye sürekli kapıya geliyorlar kovuyorum :D
Kanka Superonlineı bırakıcam zaten ama daha zamanı cok var ve 2500tl bırakma ucretı ıstıyolar yoksa bana kalsa 1 gun daha beklemem turknete gecerım hemen
Post automatically merged:

türknet daha iyi bence türknet kullan
gecebılsem gecıcem zaten kanka sozlesmelı uyelık ve cayma bedelım 2500tl su an maalesef gecemıyorum

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
1000mbps süper online kullanıyorum başlarda senin gibi problemler yaşıyordum ping harici, hızım stabil değildi daha sonra modem değiştirdim ve şuanda 990 mbps'den düşmüyor (İndirme yapmadığım zamanlarda) Tavsiyem eğer bütçen varsa sağlam bir modem bakman.Süper onlinenın verdiği modemler iyi değil ve stabil bir hız sunmuyor.

Seçkin Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
1000mbps süper online kullanıyorum başlarda senin gibi problemler yaşıyordum ping harici, hızım stabil değildi daha sonra modem değiştirdim ve şuanda 990 mbps'den düşmüyor (İndirme yapmadığım zamanlarda) Tavsiyem eğer bütçen varsa sağlam bir modem bakman.Süper onlinenın verdiği modemler iyi değil ve stabil bir hız sunmuyor.
Teşşekürler kabloyla mı baglanıyordunuz wifi ile mi acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...