Üye
Zamanında yaptırmak bedavaydı keşke yaptırsaydımTek senin istemenle olmuyor o iş maalesef. Apartmanca istemeniz lazım yapacakları iş uğraştırıcı ve birsürü para gidiyor onun için.
O kadar uzun sürmesi biraz saçma para ödediniz mi hiç?kanka aynısını yaşadım fakat gelmeleri 3 ay sürdü...
Fiberde o kadar ping olması saçmadır bence müşteri hizmetlerini aramayı denediniz mi? Birde 130tlye 100mbps var seneye fiyatı değişmeyip fiber bağlatabilirsem ona geçeceğimturkcell superonline pişmanlıktır yaklaşık 10 yıldır kullanıyoruz eskiden çok çok çok güzeldi ama artık değil sürekli zam geliyor fiyatlar aşırı uçuk indirme hızı yüksek olsa bile beklemeyi hissediyorsun sadece değer olarak kalıyor pingim gereksiz derecede yüksek ve son birkaç aydır video açmakta whatssapp da fotoğraf göndermekte zorluk çekiyorum aşırı derecede yavaşlıyor internet hız testi yaptığımda 35 mbps çıkıyor ama alakasız gibi sanki
sokağımda fiber altyapı bulunmakta ve resimdeki gibi direk binanın önünde o kutu var.Site veya aynı sokaktaki ailelerle birlikte talepte bulunmalısınız aksi takdirde altyapı çalışması yapılmıyor diye biliyorum.
defalarca aradım modeme uzaktan reset atmak dışında bir şey yapmadılar ekip göndeririz sizden kaynaklıysa ücret alırız dediler gönderin dedik 1 ay oldu gelip giden yok süresi dolduğu anda değiştiricez artık tahammülümüz kalmadıZamanında yaptırmak bedavaydı keşke yaptırsaydım
O kadar uzun sürmesi biraz saçma para ödediniz mi hiç?
Fiberde o kadar ping olması saçmadır bence müşteri hizmetlerini aramayı denediniz mi? Birde 130tlye 100mbps var seneye fiyatı değişmeyip fiber bağlatabilirsem ona geçeceğim
mahhellece veya apartmanca kabul etmek lazımSite veya aynı sokaktaki ailelerle birlikte talepte bulunmalısınız aksi takdirde altyapı çalışması yapılmıyor diye biliyorum.
mahhellece veya apartmanca kabul etmek lazımSite veya aynı sokaktaki ailelerle birlikte talepte bulunmalısınız aksi takdirde altyapı çalışması yapılmıyor diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?