Superonline Kota'yı Kaldırıyor !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Music is my Life :)
Seçkin Üye
fiberinternetAnkara.png

:yazı:

Geçtiğimiz günlerde Türkiye’de interneti en çok etkileyen durumlardan biri de kuşkusuz TTNET’in kotalı sisteme geçecek olmasıydı.
Zira TTNET yaptığı açıklamada kotalı sistemin geleceğini ilk sinyallerini vermişti. Diğer operatörler ise bu konu hakkında uzun bir
süredir sessiz kalmaktaydı. Anlaşılan bu sessizliği ilk olarak Superonline bozuyor gibi. Turkcell Satıştan Sorumlu Genel Müdür
Yardımcısı Murat Erkan, bu gün yaptığı açıklamayla AKK konusuna nihayet bir açıklık getirmiş oldu.

Superonline’da kota kalkıyor!

Turkcell Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Murat Erkan Açıklamaları:

"Türkiye'nin geleceği ve menfaatleri için dijital dönüşümün kaçınılmaz olduğunu hep birlikte görüyoruz. Dijital dönüşümün ve dijitalleşen
dünyanın havası suyu da hiç şüphesiz ki internet bağlantı hizmetleri diyebiliriz. Biz Turkcell olarak 1 Ocak itibarıyla Turkcell'li iki
milyondan fazla ev ve iş yerinde, dijital ekosistemde diledikleri gibi yaşayabilmeleri için daha önce de sonuna kadar desteklediğimizi
belirttiğimiz AKK'sız internet kullanımını başlatıyoruz. Mevcutta, AKK tekliflerinde bulunan müşterilerimizi ek paket, ek fiyat, hediye gibi
kavram karmaşasına sokmadan net bir şekilde AKK'sız internet dünyasına geçiriyoruz."

Superonline kullananlar için oldukça güzel bir haber olduğunu belirtmeliyiz. Bakalım 2019’da bizleri ne gibi değişiklikler bekleyecek bunu
ancak önümüzdeki ayın sonunda öğrenmiş olacağız.​

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
5
Bu habere çok sevindim ama ben ttnet kullanıcısı olduğum için bundan faydalanamıyorum :(

Efsane Üye
Çok İyi Oldu Aga

x86-x64 Assembly
Kurucu
Ödüller
9
Akk kalkıyor, Kota geliyor. Desteklenmesinin nedeni budur, Türk halkı cahil onlara Akk kaldırdık pazarlama mantığıyla kotayı önlerine getirerek güzel iş yapmış gibi davranacaklar. Halkta akksiz internet diye kullanırken ay sonu bi bakacakki internet yok :D

x86-x64 Assembly
Kurucu
Ödüller
9
Zaten ben bu zamana kadar hiç devletin halkı için büyük şirketleri karşısına aldığını görmedim, Muhtemelen toplantıda internet ile halktan nasıl para alabileceklerini konuştular en iyi uygulamanın kota olduğunu düşündüler, Ama bunu direk önlerine getirirsek tepki çekerdi halk isyan ederdi peki bu durumda naptılar ? Akk yi kaldırıyoz pazarlama mantığını ileri sürüp gizlice arkaplanda kotayı getirdiler

Banlı Üye
Zaten ben bu zamana kadar hiç devletin halkı için büyük şirketleri karşısına aldığını görmedim, Muhtemelen toplantıda internet ile halktan nasıl para alabileceklerini konuştular en iyi uygulamanın kota olduğunu düşündüler, Ama bunu direk önlerine getirirsek tepki çekerdi halk isyan ederdi peki bu durumda naptılar ? Akk yi kaldırıyoz pazarlama mantığını ileri sürüp gizlice arkaplanda kotayı getirdiler
Peki süperonline dediğini yaparsa konu açıp operatördeen özür dilermisin?

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
11
inş bekliyoruz

Tony Stark Kurtarıcınız Olacak!
Banlı Üye
Super Online ye Geçiyorum Vodafondan :)

x86-x64 Assembly
Kurucu
Ödüller
9
Peki süperonline dediğini yaparsa konu açıp operatördeen özür dilermisin?
Dilerim, Ama özür dileme şartı olarak 50 mb den 25 hatta 24 mb ye düşürdükleri internet hızlarını geri getirmeleri şartıyla suan zaten 25 mb akk siz kotasız internet veriyolar ama 50 mb akk siz veremiyolar verseler bile 160 tl gibi kazık fiyat istiyolar

Banlı Üye
Akk kalkıyor, Kota geliyor. Desteklenmesinin nedeni budur, Türk halkı cahil onlara Akk kaldırdık pazarlama mantığıyla kotayı önlerine getirerek güzel iş yapmış gibi davranacaklar. Halkta akksiz internet diye kullanırken ay sonu bi bakacakki internet yok :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
Hayır öyle bir durum olmayacak.

Onaylı Üye
Ödüller
5
Bnde dün süperonlineyi bu durumu tamamen açıklamasını merak ettiğimden dolayı aradım ordaki M:H dediki 2019 da 24mbps fiber hizmetiniz 24mbps limitsiz olarak devam edecek dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.