Ben bi Ara arap hilesi ve youtubede buldugum hileleri kullanmıştım mh hilesi detected iken bu arap hilesi ve youtubede bulduklarımı kullanınca sürekli her açtıgım twitter hesabı ban yiyordu bu saydıklarımı uyguladım hesaplarım ban yemedi. kurtuldum böyle bi sorundandeniyeceğim bakalım nasıl oalcak
Boş gereksiz değil aslında tencent'in bir dosyası. zarar vermez silmeni tavsiye etmiyorum çünkü oyunu açmıyormuş hatalar veriyormuş düzenleme yapıcam kaldırıcam o maddeyiaow_drv.log dosyası ne işe yarıyor ve içindeki o kadar fazla loglar ne tam olarak söyler misin ? Boş ve gereksiz ise silerim lakin bir zararı olmasından endişe ediyorum.
Tencent'in dosyası o dosyada oyuna giriş çıkışları yapılan değişikleri kaydediyor sanırım birinden de oyunun bilgisayarın özelliklerini topladıgını duymuştum aow _drv i silicekseniz önce tencent'i silin çünkü error hatası falan veriyormuş.aow_drv.log dosyası ne işe yarıyor çok log yiyrom sebebi nedir
ID CHANGER'i play store'den bulabilirsin SERİAL NUMARA CHANGER'ide softonicten indirebilirsin buradan gönderemem sana iyi forumlar.Serial Numara Changer ve Id Changer nedir nerden edinilir nasıl kullanılır hakkında kısa bi açıklama yapabilir misiniz bilgisi olan lütfen
Bilgisayar üzerinden kullanıyorum play store yok maalesef, direk emilatörünü indirmiştim siteden hala öyle duruyor, tamamdır ben internetten bakayım bi dediğin şeyeID CHANGER'i play store'den bulabilirsin SERİAL NUMARA CHANGER'ide softonicten indirebilirsin buradan gönderemem sana iyi forumlar.
(Ama gerçekten değiştiren varmı bilmiyorum.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?