Arkadaşar önceleri böyle bişi yoktu hile çalışmıyormu. kaç hesabım ban yedi. açtıktan 6-7 oyun sonra ban yiyiorum. yani öyle pek bellide etmiyorum düşman görünce pat diye koşmuyorum üstlerine hücum etmiyorum. büyük ihtimal hile işe yaramıyor. sosyal medya hesabım kalmadı. artık questten girmek zorundayım. ban yemeyen arkadaşlar varsa nasıl yapıyorlar, yardımcı olurarsa çok iyi olur. hangi ayarları kapatmam gerekiyor. ext açık ondanmı acaba? bi kere ban yiyen tekrar ban yeme gibi durumu varmış ip alıyorlar filan. lütfen yardımcı olun.
yok belli etme durumu pek yok. her attığımıda vurmuyorum zaten aldıgım kill 6-8 i geçmiyor, onunda yarısı bot zaten.
büyük ihtimal hileyi görüyorlar. sadece memeory kullanıyorum görme var. aim botta ext açık ha ban ondan yiyorsam, kapatıyım bi işe yaramıyor zaten.
anlayan uzman arkadaşlar varsa bildikleriyle bana ve diğer arkadaşlara yardımcı olurlarsa çok iyi olur.
Legit ayarlar nasıl yapılıyor açıklarsan veya bununla ilgili konu var mı?
farketmıyor ha quest ha baglı hesap yiyorsun her türlü. benim zaten sosyal medya baglı hesaplarım yedi.
aynen kardeş en güzeli temiz hilesiz oynamakda oyunu yapanlar paralı hile satınca mecburiyetten kullanıyorum yoksa bende isterim ilk zamanlardaki gibi oynamayı.
ilk ban yediğimde oyunu sildim ve temp dosyaları filan silip kullandım yine ban yedim. bu sefer ip adresini değiştirdim bakalım nolacak