sürekli ban yiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsun
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hertürlü ban yiyorsun ya benimde 3-5 hesap gitti

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
kardeş kopyala yapıştırmı yapıyon ikidir aynı mesaj

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Aim kullanmıyorsa zaten doğal olarak biraz ıskalayacaktır. Ha aim kullanıyorsan iyikide yiyorsun, zaten şu aim, magic olayını çıkaranlar acaba haklarında edilen küfürün, bedduanın hesabını tutuyorlar mıdır...
dostum burada çok afedersin ama ne b*k yiyorsun anlamadım? hile platformundasın ve hileyi kodlayanlara laf ediyorsun :D ?

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum burada çok afedersin ama ne b*k yiyorsun anlamadım? hile platformundasın ve hileyi kodlayanlara laf ediyorsun :D ?
Bende sizin gibilerin her hileyi eleştirenleri eleştirmekle, ne b*k yediklerini sandıklarını anlamıyorum, affedersin. ;)Kaldı ki sigara üzerinde bile sağlığa zararlıdır yazısı var.:)
Burası sadece hile yapım ve paylaşım merkezi değil ki bak hile dışında bir sürü konu var.Siteye üyeyim diye hileyi seveceğim,destekleyeceğim diye bir şartta yok hani. :) Uygun üslupla herkes herkesi eleştirebilir. Bak adamlar o kadar olgun ki kendilerini eleştiriyoruz diye bizi banlamıyorlar, neden üslup önemli! Zaten sadece bu hile için söylemedim hepsi için söyledim. Emin olun, hileden dolayı ölen herkesin ilk küfürü kullanana ikincisi hileyi yapana. Bunu da zaten herkes biliyor.... Kaldı ki bende hile kullanıyorum, bende hile seviyorum. Ama Oto Aim,Norecoil, Magic ammo,instant hit vs tarzda aşırı can sıkan, sinir eden,hem oyunu hemde oyuncuları maffeden özelliklerden nefret eden bir tek bende değilimdir. Bu özellikleri kullanacağına git csgoda botları vur aynı, sen bir şey yapmıyorsun zaten oto aimle aim alıp, wallhackle adamı görüp esp ile itemleri topladıktan geri oyunda zaten bir hiçsin, sadece kendini kandırmış oluyorsun. Sadece esp kullanılması taraftarıyım. Diğer türlüsünün yaygın olmasını desteklemek zaten mantık dışı.Kendi bacağına sıkmak gibi bir şey. Sadece bu hile için demiyorum,hepsi için. Adamlar sırf çok fazla istek geldiği için ekliyorlar bunları. Kaldı ki sistem bu tür ek özellikleri daha kolay bulduğunu herkes biliyor. Dolayısıyla bunu bilmeye rağmen kullanıp ban yiyorsan biraz banlanmayı istiyorsun demek oluyor.Orada onu belirttim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...