Sürekli Ban'dan Kurtulma!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bir kaç kez kullandığım ücretsiz magic bulletli hilelerden dolayı ban yedim, tahmin edeceğiniz gibi artık sürekli ban atmaya başladı. Normalde ban attırmayan hileler olan dwor ve vn yi kullandığım halde bile ban yemeye başladım. Bu yazacaklarım dışında çözüme kavuşturacak bir yöntem bilen arkadaş yazsın sadece;
1- %temp% sildim & prefetch klasörünü boşalttım
2- Host dosyasını değiştirdim.
3- cmd'de ip/config & ip/release & ip/flushdns tarzı kodları girdim
4- cmd'den sabit disk'in seri no'sunu değiştirdim.

Bu maddeler haricinde temiz bir hesap açıp ban yemeden sadece izleme esp hilelerini kullanacağım bildiğiniz bir yöntem var mı?

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
oyun nasıl bir oyun yani oyun İd nemi ban atıyor yoksa belirli bir yerde kalıntımı bırakıyor ?
bu arada regedit i kayıt defterini temizlemeyi unutma

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Pubg mobile yi neden oynuyorsunki ? pubg lite var ille hile kullanmak için oynuyorsan bilmem fakat pubg mobile çok kötü grafikli oyun değilmi oynarken kör oluyorum.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Pubg mobile yi neden oynuyorsunki ? pubg lite var ille hile kullanmak için oynuyorsan bilmem fakat pubg mobile çok kötü grafikli oyun değilmi oynarken kör oluyorum.
pubg'yi ile pubg mobile aracılığıyla tanıştım, oyuna mobile ile başlayınca diğerleri zevk vermedi, lite oynadım çok hantal kaldı ve adam vurmak falan zevk vermedi, loot yapmak ayrı bir dert başlı başına. Steam pubg zaten hiç oynamadım, lite bile böyleyse orjinali hiç sevmem sanırım. Mobile ile iyiyim kısacası

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
mobile yi emulator üzerinden güncellemek adamı kanser eder

Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta.
Süper Üye
8 HİZMET YILI
bunun bir sürü yolu var program var elimde cdm şeklinde ister kullanın ister kullanmayın bakalım konu açıcam eğer izin gelirse

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Hard disk seri numara değiştirmeyi dene

4. maddeyi okursan, zaten değiştirdim. Volumeid ile yaptım. Bildiğin başka bir yol varsa program önerisi yaparsan ve nasıl yapıldığını söylersen sevinirim
Post automatically merged:

bunun bir sürü yolu var program var elimde cdm şeklinde ister kullanın ister kullanmayın bakalım konu açıcam eğer izin gelirse

özelden ulaştırabilir misin

oyun nasıl bir oyun yani oyun İd nemi ban atıyor yoksa belirli bir yerde kalıntımı bırakıyor ?
bu arada regedit i kayıt defterini temizlemeyi unutma

net olarak bilmiyorum, deniyeceğim teşekkürler

direkt format at pc ne bandan kurtulursun hdd vb de sıfırlandığı için hiçbir sıkıntı kalmaz zaten

sadece bunun için format atmak istemiyorum, o kadar uğraşmaya değmez açıkçası, amacım format harici bir yol bulmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...