anlık elektrik gidip geldikten sonra sürekli batarya artık daha az dayanıyor. %30 şarjlı laptop 20 dk da 0 landı güç tasarrufu modunda ekran parlaklığı 0 ikenelektrik kesintisi masaüstüne zarar laptopa niye zarar olsun anlamadım sonuçta şarjdan çekmek gibi bir şey
artık orasını bilmiyorum ama elektrik dağıtım şirketinden o parayı alamayacağını biliyorumanlık elektrik gidip geldikten sonra sürekli batarya artık daha az dayanıyor. %30 şarjlı laptop 20 dk da 0 landı güç tasarrufu modunda ekran parlaklığı 0 iken
Sorun tahsilatda değil benim, sadece bunlara nasıl fatura kestirebilirimi merak ediyorum.artık orasını bilmiyorum ama elektrik dağıtım şirketinden o parayı alamayacağını biliyorum
Bildiğim kadarıyla elektirik kesintisinin leptop ani bir kapanış sağlamadığı için leptop zararı yok o yüzden ekspertizden bişey alamazsın üzgünümMerhaba, elektriğin fazla ve anlık kesildiği bir yerdeyim. Kesintiler sonucu artık laptop bataryası, ekran kartı, harddiskte sıkıntılar gözlemlemeye başladım. Ekran kartı artık daha az performans veriyor, laptop bataryası daha 1 aylık olmasına rağmen çöktü(çok az ve dikkatli kullanıyorum laptop'u) onun dışında hard diskte elektrik kesintileri sonrası çökme olayları yaşanmaya başladı.
Benim sorum şimdi bunların tazminatı için elektrik dağıtım şirketine başvuracağım ama bunları tamir ettirmedim ve faturası yok elimde. gelen ekspertizler sorun yok derse ne yapabilirim ? ya da tamir ettirmeden hasar faturası kestiremez miyim bir şekilde ?
Konu kategorisi yanlışsa kusura bakmayın doğru kategori bulamadım
Veriyor hocam çok fazlasıyla hemde powersupply'e zarar veriyor daha çokelektrik kesintilerinin laptopuna zarar vereceğini düşünmüyorum
Kardeşim "Laptop" da power supply in ne işi var bataryası var zaten laptopu sürekli şarjda kullanmak elektrik gidip gelmesinden daha cok zarar verirVeriyor hocam çok fazlasıyla hemde powersupply'e zarar veriyor daha çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?