Halimiz Perişan Kral Valla.kanka depresyon başlangıcıbende aynı şeyleri yaşıyorum
Olabilir VallaYaşlanma belirtileri
Valla O Zamanlar Ucuzdu Ben 2.5 Tl İle Gidip Kek Cipsi Küçük Kola Alıyordum Artan 1 Tl İle İnternet Kafeye GidiyordumEskiler eskiden daha güzeldi çok kaliteli zamanlardı 3 TL'ye karnimiz sisene kadar abur cubur yiyorduk fakat dediğim gibi eskiler eskiden guzeldi
Durum O Kadar Vahimmi?Bir psikiyatriste görün istersen
Bro Herkesde Yaşanıyor Buna Eminim Ama Bu 4 Yıldır Yaşanıyor Bende Geçmiyordaherkes yaşıyor kanka tek sen değil bence eminim
Geçmiyor diyorsun, kendin baş edemediğin bir durumda yardım alman bence en doğrusu...Durum O Kadar Vahimmi?
Oda Doğru, Allah İzin Ederse Gitmeyi Deneyeceğim.Geçmiyor diyorsun, kendin baş edemediğin bir durumda yardım alman bence en doğrusu...
İnşallah. İçini ferah tut geçmişte yaşadığın gibi güzel günleri gelecekte de yaşayabilirsin...Oda Doğru, Allah İzin Ederse Gitmeyi Deneyeceğim.
yani kanka sıkıntı o zaman ama eskisi gibi herşeyin aynı olacağını bi günde falan beklememen lazım yapıcak bişey yok eskiler eskide kaldıDurum O Kadar Vahimmi?
Post automatically merged:
Bro Herkesde Yaşanıyor Buna Eminim Ama Bu 4 Yıldır Yaşanıyor Bende Geçmiyorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?