Ama çocuklar evden eğitim ile alışamazlar Okuldaki gibi Deil çocuklar zorlandıkları yerde soramazlar hocaya hocam bu işlem nasıl oluyo diye uzaktan eğitimde birşey anlayamazlar çoucuklarBahsetmek istediğim devrim niteliğinde gerçekleşen eylemler , şuan okul hayatı evden devam ediyor covid süresi uzadıkça böyle devam edecek ve bunun gibi bir çok önemli konuların kalıcı olarak değişmesi.
Daha Devrim Yapmadık sizin gibilerin kafası hep ileride bir kerede önünüze bakın ki gelişelimZaten yeni dünya düzeninde yasıyoruz
Ne kadar Bahsetselerde Hala yeni dünya sistemine oturamadik yani şu an yeni sisteme giriş yapamdikEvet arkadaşlar başlıkta belirtiğim gibi sürekli her kesim ve ağızdan yeni dünya düzeni ile ilgili söylemler yayılmaktadır. Bir çok yıldır bu sürekli global bir teori olarak yine konuşuluyordu ve sadece komplo teorisi olarak görünüyordu fakat şuan ciddi ciddi yeni dünya düzeni konuşulmakta. Sizin bu konu hakkında ki görüşleriniz nelerdir ? Teknoloji devrimi gerçekleşmeye başlamış olabilir mi ?
Katılıyorum dediklerin doğru biz öyle kolay bir şekilde Alişan devletler gibi değiliz bizim kafamız taş bize her şey zor yerlesiyo ve bu durumda yeni sistem bile demek doğru olmazMaalesef yüz yüze eğitimde zorluk yaşayan ülkeyiz ve dediğin gibi online eğitim istenilen eğitim başarısını sağlayamaz. Ama bir çok şey değişmek zorun kalacak maalesef.
Evet Ve bizi Fare gibi bu sisteme zimparalicaklarYeni dünya düzeni bazı zorlamalar ile yapılacak ve insanlara bu virüs sayesinde yapılması normal gibi gelecek
Evet Ve bizi Fare gibi bu sisteme zimparalicaklar
Sana katılıyorum , sosyalizmin önemi ortaya çıktı . Devrimden kastım ideoloji olarak değil telefonun gelişmesi büyük bir devrim bence teknolojinin hayatımıza kattıkları devrimin birer parçası bu yönde ilerlemeler hızla artacak 5G teknolojisi mesela anlık bilgi aktarımı sağlıyor. 5G ile birleştirilen bir çok buluş hayatımıza girecek akıllı telefonların hızlı bir şekilde yayılması gibi düşünebilirsin. Robotik gelişmeler ve virüs sayesinde internetin iletişimdeki önemini insanların anlaması heleki sadece insta facebook twitter gibi alanlarda internet kullananlar içinDevrim niteliğinde bir değişimden ziyade mevcut ülkeler daha sosyal devlet olma yolunda adımlar atacaktır. Devrim ise bu süreç sonunda hezeyana uğramış bireyler tarafından otorite boşluğu yaşayan yerlerde gerçekleşebilir.
katılıyorumEvet Ve bizi Fare gibi bu sisteme zimparalicaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?