Üye
Silip yükledim zatende olmadı sizde bir deneyebilirmisiniz yeniden müsaitsenizYeni güncelleme gelmiştir lütfen silip tekrar yükleyiniz.
Silip yükledim zatende olmadı sizde bir deneyebilirmisiniz yeniden müsaitsenizYeni güncelleme gelmiştir lütfen silip tekrar yükleyiniz.
he birde tekrardan anlatırsan hileyi nasıl kuracağımızı çünkü hangi klasörü seçeceğimiz anlaşılmıyor postta ikisinide denedim ama olmadı bi anlatırsan sevinirimYeni güncelleme gelmiştir lütfen silip tekrar yükleyiniz.
Hileyi denedim. Evet çalışmıyor yapımcısı yakında güncelleyecektir, güncellenince yazarım. Hilede survivloAimExtension klasörünü seçiceksiniz. Sonunda Manager olmayan klasör.he birde tekrardan anlatırsan hileyi nasıl kuracağımızı çünkü hangi klasörü seçeceğimiz anlaşılmıyor postta ikisinide denedim ama olmadı bi anlatırsan sevinirim
TeşekkürlerHileyi denedim. Evet çalışmıyor yapımcısı yakında güncelleyecektir, güncellenince yazarım. Hilede survivloAimExtension klasörünü seçiceksiniz. Sonunda Manager olmayan klasör.