Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
:resim:

EDİT.jpg

:yazı:

Survival Games v1.4.2 İksir Hileli Apk'yı sizlere sunuyorum,hayatta kalma ve yoğun mücadele oyunlarını seven hocalarım için güncel sürümünü ekleme gereksinimi duyduğum yapımcılığını Riovox firmasının üstlendiği Android platformunun klasik oyunlarından birisidir.

:kullan:

1-Survival Games v1.4.2 MOD APK dosyamızı indirip kuralım.
2-Oyuna Giriş yapalım.
3-Hilemiz Aktiftir.

:özellik:

1-Tüm kostümlerin kilidi açıktır.
2-İksir miktarı sınırsızdır.

:calis:

Tüm Android Sistemlerde Çalışıyor

:indir:

Hileyi
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
İndirebilirsiniz - 20.08.2018

VirusTotal 'e
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bakabilirsiniz - 20.08.2018

:not:

Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda darkcoment asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. Şimdiden hileyi kullancak arkadaşlar için iyi eğlenceler diliyorum, iyi forumlar.

Arkadaşlar hilemizin özellikleri yukarıda gördüğünüz gibidir. Anlatımı ve özelliklerini inceledikten sonra hileyi rahatça çalıştırabilirsiniz. İndirme linki ve virüstotale geçmeden önce şunu belirtmek istiyorum. Kullanacağınız hilede başınıza gelebilecek bütün problem, cezalandırma, hata vb. şeylerin sorumluluğu tamamen hileyi indiren kullanıcıya aittir. Herhangi bir sorumluluğu memoryhackers.org ailesi olarak kabul etmemekteyiz.

Battleye Bypass %100 c++ %100
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Eyw kardeşim güzel oyuna benziyor

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
that's not the point.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...