Onaylı Üye
pay2win pek deyil ama oyuna para vererek skin alabiliyoruz rules of survival gibi işte oyunda stabil oyuncu var yani orta dereceoyun pay2win ise vede çok kişi oynuyorsa belki gelir
pay2win değil se çok oyuncu yoksa yapmazlar diye düşünüyorumpay2win pek deyil ama oyuna para vererek skin alabiliyoruz rules of survival gibi işte oyunda stabil oyuncu var yani orta derece
pay2win değil se çok oyuncu yoksa yapmazlar diye düşünüyorumpay2win pek deyil ama oyuna para vererek skin alabiliyoruz rules of survival gibi işte oyunda stabil oyuncu var yani orta derece
Pay2win deyil ama skinler elmasla elmasta parayla aynı rules of survival zaten yapımcı netease games server konusu eh yani orta derece stabil oyuncu var yani maça girince sadice 10 saniye dolmasını bekliyosun sonra başlangıç süresi başlıyo o derecepay2win değil se çok oyuncu yoksa yapmazlar diye düşünüyorum
bir şey sorucam ya memoryUI'yi indirdim yönetici olarak çalıştır diyorum ama açılmıyor sebebi ne olabilir yeni konu açmak istemedim ondan burdan soruyorum.yorgunum bu aralar, işlerim var yılbaşından sonra belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?