●▬▬۩ Yozgatlı ۩▬▬●
Süper Üye
Arabistandır normaldir.Biz robot üretip vatandaşlık versek,robotlar birleşip isyan çıkarır, terör örgütü kurar.Öyle güzel bir ülkemiz var ki robotlar bile dayanamaz.
Hakli vallabeğenini verdim adam haklı yapacak birşey yok
kafam karuştuBilgisayarlar 1-0 üzerine kuruludur. 2 Yi bulan zengin olur. Yani şöyle düşün, bir robota bir soru sorarsan, mesela evet diyebilir, yada hayır diyebilir. Ama bilmiyorum diyemezÖyle düşün. 1-0, sonuç nettir yani..
Aynen o dediğinde çok haklisin,Windows işletim sisteminden örnek vereyim bu daha xp sürümü gibi, şöylede ornek verebiliriz bu daha atari kıvamında, ps4 olacakta ohoooBilgisayarlar 1-0 üzerine kuruludur. 2 Yi bulan zengin olur. Yani şöyle düşün, bir robota bir soru sorarsan, mesela evet diyebilir, yada hayır diyebilir. Ama bilmiyorum diyemezÖyle düşün. 1-0, sonuç nettir yani..
Yani yapay zeka diyorlar ya aslında ortada bir yapay zeka yok, o yapay zeka denilen şeyi oluşturan kodlar insanlar tarafından yazılmış. Yani adamın belirlediği algoritmanın dışına çıkmasını sağlayamazlar robotların. Yani robotların düşünmesini sağlayamazlar. Şöyle düşün robota şunu öğretiyorlar eğer birisi sana merhaba derse sende merhaba diyeceksin. Eğer birisi sana merhaba derse sende merhaba iyiyim sen nasılsın diyeceksin. Ama birisi buna merhaba nasılsın dediği zaman merhaba iyiyim sen nasılsının dışına çıkamaz robot. Çünkü öyle bir algoritma koymamış.kafam karuştu
Yani yapay zeka diyorlar ya aslında ortada bir yapay zeka yok, o yapay zeka denilen şeyi oluşturan kodlar insanlar tarafından yazılmış. Yani adamın belirlediği algoritmanın dışına çıkmasını sağlayamazlar robotların. Yani robotların düşünmesini sağlayamazlar. Şöyle düşün robota şunu öğretiyorlar eğer birisi sana merhaba derse sende merhaba diyeceksin. Eğer birisi sana merhaba derse sende merhaba iyiyim sen nasılsın diyeceksin. Ama birisi buna merhaba nasılsın dediği zaman merhaba iyiyim sen nasılsının dışına çıkamaz robot. Çünkü öyle bir algoritma koymamış.
Tabiki bunu sana basitleştirdim adam isterse 10-15 değişkene bağlıyarak cevapları değiştirebilir, buda robotların doğal konuşuyomuş gibi gözükmesine sebep olabilir, ama asıl gerçek robotlar insanların belirlediklerinden başka bir şey yapamaz. Yani 1-0 denklemi. Doğru yada yanlış gibi düşünebilirsin. Bir bilginin kesinliği doğru mu yanlış mı olarak tartılır. Ya doğrudur ya yanlış, bilimsel bir veri ya doğru ya yanlış diyemezsin. Yani 1-0, basitlemek gerekirse şöyle: 1-0 olayı evet yada hayır gibi düşün. Robota soru soruyorsun eğer robot sana doğru olduğunu söyleyecekse 1 oluyor, yanlış olduğunu söyleyecekse 0 oluyor. Bu doğru yanlışı robot karar vermiyor, insanlar robotu hazırlarken karar vermesini sağlıyor. Yani robot insanların belirlediği değişkenlere göre kendi karar mekanizmasını oluşturuyor. Ama ortada robot tarafından oluşturulmuş bir zeka yok. YANİ KISACA ROBOTLAR DÜŞÜNEMEZ ANLATMAK İSTEDİĞİM O. ROBOTLAR DÜŞÜNEBİLİRSE BU 2 OLUR. YANİ 2 Yİ BULAN ADAM ZENGİNDİR DERKEN ROBOTLARIN DÜŞÜNEBİLMESİNİ SAĞLAYABİLEN ADAM DEMEK İSTİYORUM.
O zaman sende bi tane robot yapsana dişiBilgisayarlar 1-0 üzerine kuruludur. 2 Yi bulan zengin olur. Yani şöyle düşün, bir robota bir soru sorarsan, mesela evet diyebilir, yada hayır diyebilir. Ama bilmiyorum diyemezÖyle düşün. 1-0, sonuç nettir yani..
tamam anladım kod dışına cıkamıyolar yapay zeka yok bulursa zenginYani yapay zeka diyorlar ya aslında ortada bir yapay zeka yok, o yapay zeka denilen şeyi oluşturan kodlar insanlar tarafından yazılmış. Yani adamın belirlediği algoritmanın dışına çıkmasını sağlayamazlar robotların. Yani robotların düşünmesini sağlayamazlar. Şöyle düşün robota şunu öğretiyorlar eğer birisi sana merhaba derse sende merhaba diyeceksin. Eğer birisi sana merhaba derse sende merhaba iyiyim sen nasılsın diyeceksin. Ama birisi buna merhaba nasılsın dediği zaman merhaba iyiyim sen nasılsının dışına çıkamaz robot. Çünkü öyle bir algoritma koymamış.
Tabiki bunu sana basitleştirdim adam isterse 10-15 değişkene bağlıyarak cevapları değiştirebilir, buda robotların doğal konuşuyomuş gibi gözükmesine sebep olabilir, ama asıl gerçek robotlar insanların belirlediklerinden başka bir şey yapamaz. Yani 1-0 denklemi. Doğru yada yanlış gibi düşünebilirsin. Bir bilginin kesinliği doğru mu yanlış mı olarak tartılır. Ya doğrudur ya yanlış, bilimsel bir veri ya doğru ya yanlış diyemezsin. Yani 1-0, basitlemek gerekirse şöyle: 1-0 olayı evet yada hayır gibi düşün. Robota soru soruyorsun eğer robot sana doğru olduğunu söyleyecekse 1 oluyor, yanlış olduğunu söyleyecekse 0 oluyor. Bu doğru yanlışı robot karar vermiyor, insanlar robotu hazırlarken karar vermesini sağlıyor. Yani robot insanların belirlediği değişkenlere göre kendi karar mekanizmasını oluşturuyor. Ama ortada robot tarafından oluşturulmuş bir zeka yok. YANİ KISACA ROBOTLAR DÜŞÜNEMEZ ANLATMAK İSTEDİĞİM O. ROBOTLAR DÜŞÜNEBİLİRSE BU 2 OLUR. YANİ 2 Yİ BULAN ADAM ZENGİNDİR DERKEN ROBOTLARIN DÜŞÜNEBİLMESİNİ SAĞLAYABİLEN ADAM DEMEK İSTİYORUM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?