Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeş billgisayarı yeniden başlat sonra denetim masaından uygulamayaı sil ardından indirinlerei sil sonra çalıştır yap temp yaz sonra dosyaları sil ardından tekrar çalıştır %temp yaz onlarıda sil olur
kardeş billgisayarı yeniden başlat sonra denetim masaından uygulamayaı sil ardından indirinlerei sil sonra çalıştır yap temp yaz sonra dosyaları sil ardından tekrar çalıştır %temp yaz onlarıda sil olur
Svchost.exe, DLL (Dynamic-link Libraries) dosyalarından başlatılan işlemlerin yürütülmesini sağlayan bir sistem uygulamasıdır. Bu uygulama işletim siteminin kararlı ve güvenli yapısının korunması açısından önemlidir ve bu yüzden sonlandırılmaması gerekir. Bu uygulamanın ortaya çıkış nedeni ise Windows sistem dosyaları olan DLL dosyalarının çalıştırılabilir olmaması nedeniyle bir başlatıcıya ihtiyaç duymaları. İşte bu başlatıcı da svchost.exe dir.
360 security ile svc hostu tara başka tarama çalışıyor diye hata gelecek ona aldırma sana vürüslü dosyayı sil v yendien başlat diye uyarı ıkacak kabul et sonra devam