Onaylı Üye
Bütün Oyunların Hackleri Derken?bence 32 yı silersek butun oyunların hacklerı pcnıze gelecektır arkadaşlar denemeyen varsa mutlaka denesın süper vıdeodakıler yalan
istedıgınız butun oyunların hileleri gelicektır bilgisayara mutlaka silin Ciddiye almayın şakadır sakın silmeyinBütün Oyunların Hackleri Derken?
arkadaş espiri yapmaya çalışıyoBütün Oyunların Hackleri Derken?
Yok be PC Çökeristedıgınız butun oyunların hileleri gelicektır bilgisayara mutlaka silin
ulan yok yaw dalga gecıyoz 2 şamata yapıyoz cıddıye almadın inş :dYok be PC Çöker
Sen Sildinmi?
Bende Seni Trollüyom XDulan yok yaw dalga gecıyoz 2 şamata yapıyoz cıddıye almadın inş :d
Keşke Bende Bilsem VirturalBox Kurmayı.ulan yok yaw dalga gecıyoz 2 şamata yapıyoz cıddıye almadın inş :d
kurması baya baasıt ben kalilinux wın 7 wın 8 wın xp kurdum bı sıkıntı yok sılersen aynısı olur denemıstımKeşke Bende Bilsem VirturalBox Kurmayı.
Denedim Ama Yapamadım xd
Bende Silcem Acaba Bendedemi Aynısı Olur ???
Videodakiler Olur İşte O Yüzden Attım Siz Silmeyin Diyeknk mavi ekran çıkar
senı dava etçem bittin sen olum comarıstana gel sen bıttın ogilim sen heee pc abi napıyon dıye ayaklanıp gıttı lanben geçen denedim system32yi silmeyi zulu hack geldi jsjsjsjsj
şaka he ciddiye alma sonra sorumluluk bana duşer xD
tamam abi sakin sjsjsjjsjsenı dava etçem bittin sen olum comarıstana gel sen bıttın ogilim sen heee pc abi napıyon dıye ayaklanıp gıttı lan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?