Onaylı Üye
500 mü? 7 ay kullandığım ttnette bana 7 aylık indirim bedelinin 2400 tl olduğunu söyledilerDostum süperonline internetimiz vardı ve 1-2 ay için 150 tl para istediler, senin durumunda yaklaşık 500-700 isterler gibi bunu TT arayarak sorabilirsin. Ödemek istemiyorsan Türk.net, vb internet sağlayıcıları bu miktarın bir kısmını karşılıyor. Ama TT ayrıldığında taahütlü yerler değilde türk.net, millenicom, vb taahütsüz internet sağlayıcılarına bak. Beğenmezsen en azından cebinden para gitmez.
Çaya bilirsin fakat örneğin bu ayın faturasını ve cayma bedeli alıyorlar.taahüt varken paket değiştirirsen cezaya girip ödüyorsun maalesef bazı markalar belli miktarını karşılıyor diye biliyorum ama
başkan o şöyle diye biliyorum şuan 80 tl ödüyoruz ya 85 tl lik bir paket alırsak kabul ediyorlar ama fiyat olarak aşağı paket şeçersek kabul etmiyorlar. adamlar işin parasındaüst paketine geçince taaddüt ödemiyorsunuz
Dediğim gibi de olabilir istersen bir müşteri hizmetlerini ara sor yanlış yönlendirilmebaşkan o şöyle diye biliyorum şuan 80 tl ödüyoruz ya 85 tl lik bir paket alırsak kabul ediyorlar ama fiyat olarak aşağı paket şeçersek kabul etmiyorlar. adamlar işin parasında
reis 800 tl diyor, ben daha ekmek arası peynir yiyorum1 yıl daha sözleşmen var ise 1000 TL ' den az çıkmaz cayma bedeli müşteri hizmetlerini arayıp paket yükseltmek istediğini belirt ve vergiler dahil ödüceğin tutarı hesaplat uygun gelirse geçiş yaparsın . Hiç ceza ödemeden kapattırmanın yolu var fakat biraz sıkıntılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?