Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
Oyun vs oynamıyacağım günlük işlerimi halletmek için aldım telefondan zor oluyor bilgisayarda her gün yanımda taşımıyorum4 tane Cortex A53 çekirdeği var galiba ve ekran çözünürlüğü 1080p yi kaldırıyor gayet güzel bir model iş görür ama fazla zorlamayada gelmez
O zaman sanin için uygun bir model HayırlıolsunOyun vs oynamıyacağım günlük işlerimi halletmek için aldım telefondan zor oluyor bilgisayarda her gün yanımda taşımıyorum
teşekkür ederimO zaman sanin için uygun bir model Hayırlıolsun
dediğin gibi bütçene göre fiyat performans bir ürün almışsın
bu tablette zorlanacak uygulamalar neler olabilir acaba teşekkür ederim görüşünüz içinfiyat performans ürünü knk güzel
ipad öneririm biraz tuzlu olur ama baya uzun süre kullanırsınreeder a8i q2 tablet almış bulunmaktayım. bu tablet'deki işlemci iş görür mü yani tablet komplesi iş görür mü (Snapdragon alsaydın demeyin o kadar bütçem yoktu) mediatek mt8163 işlemci barındıryor nasıl bir işlemci hiç kullanan var mı bu tableti yazarsanız sevinirim teşekkür ederim.
hocam cok araştırdım quad modellerini çok dandik q2 tabletleri hem performans açısından hem hız açısından gayet iyiBen size Reeder markasını önermiyorum. Almayın Aldırmayın. Bende Reeder a8i quad var çok ısınıyor ve ısınınca sizi her uygulamadan atıyor. Oyun,Youtube vs. Ben de ucuz diye almıştım ama keşke almasaymışım. Özellikleri güzel ama aldıktan bir süre sonra sorun çıkartıyor.
uygulama problemleri var ipadlerinTablet alınacaksa kesinlikle ipad alınmalı bence zamanında kullanmıştım çok konforluydu şimdi daha iyi modelleri çıkmıştır
Hangi uygulama ? Ben alırken ipad'i jailbreak'li almıştım ücretli bütün uygulamaları ücretsiz kullanıyordumhocam cok araştırdım quad modellerini çok dandik q2 tabletleri hem performans açısından hem hız açısından gayet iyi
Post automatically merged:
uygulama problemleri var ipadlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?