- Konuyu başlatan
-
Yurtta sulh cihanda sulh
Seçkin Üye
yok oyun için almadım zaten oyun için orta seviye bir bilgisayarım var onunla yetiniyorumzaten almışsın öncelikle hayırlı olsun. tabi bütçe dostu tabletler bunlar. yotube girer. netfilix izlersin. ağır apk leri çalıştırmada sorun yaşar. umarım oyun için vs almamışsındır. onun haricinde tabi ki alınabilir tablet
ozaman elbette iş görür kardeş. bütçe meselesi bu. bende kaç yıllık tablet var o bile iş görüyorsa. sana hayırlı olsun kullanım amacına göre iyiyok oyun için almadım zaten oyun için orta seviye bir bilgisayarım var onunla yetiniyorum
teşekkür ederim kanka daha iyileri senin olsunozaman elbette iş görür kardeş. bütçe meselesi bu. bende kaç yıllık tablet var o bile iş görüyorsa. sana hayırlı olsun kullanım amacına göre iyi
f/p için güzel ürünreeder a8i q2 tablet almış bulunmaktayım. bu tablet'deki işlemci iş görür mü yani tablet komplesi iş görür mü (Snapdragon alsaydın demeyin o kadar bütçem yoktu) mediatek mt8163 işlemci barındıryor nasıl bir işlemci hiç kullanan var mı bu tableti yazarsanız sevinirim teşekkür ederim.
bende de 6 yıllık casper var bir işe yaramıyor tv gibi boş bir icat gibime geliyorreeder a8i q2 tablet almış bulunmaktayım. bu tablet'deki işlemci iş görür mü yani tablet komplesi iş görür mü (Snapdragon alsaydın demeyin o kadar bütçem yoktu) mediatek mt8163 işlemci barındıryor nasıl bir işlemci hiç kullanan var mı bu tableti yazarsanız sevinirim teşekkür ederim.
Fiyat performans ürünü, elbette iyi.
Hocam tabletlere ben İsraf gözüyle bakıyorum ya ayrıca işlemcisi iyi gibi ama markaya pek güvenmiyorum
Görüş ve öneriniz için teşekkür ederim bilgi ve zihnimi açtığınız için tablet geldi ve suan yanımda eğer şayet tablet alıcak olucaksanız mediatek işlemciye sahip olan bir tabletin tamamen şarjı bitmiş ise 25 30 dakika şarja takın ilk taktığınızda tepki vermiyecektir çünkü işlemci pili korumaya alıp kapatıyor 30 dk sonra eski haline gelecektirtam bütçe dostu bi cihaz almışsın şüphen olmasın yarı yolda bırakmaz seni
teşekkürler bilmiyordum böyle bir bilgi öğrenmiş oldumGörüş ve öneriniz için teşekkür ederim bilgi ve zihnimi açtığınız için tablet geldi ve suan yanımda eğer şayet tablet alıcak olucaksanız mediatek işlemciye sahip olan bir tabletin tamamen şarjı bitmiş ise 25 30 dakika şarja takın ilk taktığınızda tepki vermiyecektir çünkü işlemci pili korumaya alıp kapatıyor 30 dk sonra eski haline gelecektir
rica ederimteşekkürler bilmiyordum böyle bir bilgi öğrenmiş oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?