Süper Üye
1000 TL Yi Aşmicak Bilindik Bir Marka PUBG Mobile Yi En Yüksek Grafiklerde Kasmadan Oynayabileceğim Geniş Ekranlı Bir Tablet Var Mı ?
Tavsiyeleri Bekliyorum.
Tavsiyeleri Bekliyorum.
PUBG Mobile İniyor Mu Ve En Yüksek Grafiklerde Kasmadan Oynayabilir MiyimLenovo TAB3 A7 var baya güzel beğenebilirsin belki.
Hacı Galiba Başa 1 Koymayı Unuttun 1700 den BaşlıyoApple iPad Mini Retina 16 GB
Ekli dosyayı görüntüle 7281
WhoCharless= Apple' nin iPad' i duyurmasından sonra daha küçük ve taşınabilir versiyonunu tanıtmasıyla başlayan Mini serisi her yıl güncellenen modeller ile güçleniyor ve yenileniyor. iPad Mini Retina modeli de ekran çözünürlüğü yükseltilen ve A7 işlemci kullanılan versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. iPad Mini Retina 2048x1536 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip. A7 işlemci 1.33 GHz çift çekirdekli yapıda ve 64 Bit destekliyor. 5 MP kamera çözünürlüğe sahip cihazın bataryası 6.470 mAh kapasiteye sahip.
Fiyat(Ortama): 800 TL
yok kardsm ipad mini lerin 16 gb lısı ucuz linkini vereyim ben sana mod izin verince bakarsın. ?Hacı Galiba Başa 1 Koymayı Unuttum 1700 den Başlıyo
İşlemcisi fazla iyi olmasa da 6470 mah acaip iyi 3 gün idare ederApple iPad Mini Retina 16 GB
WhoCharless= Apple' nin iPad' i duyurmasından sonra daha küçük ve taşınabilir versiyonunu tanıtmasıyla başlayan Mini serisi her yıl güncellenen modeller ile güçleniyor ve yenileniyor. iPad Mini Retina modeli de ekran çözünürlüğü yükseltilen ve A7 işlemci kullanılan versiyonu olarak karşımıza çıkıyor. iPad Mini Retina 2048x1536 piksel çözünürlüğünde ekrana sahip. A7 işlemci 1.33 GHz çift çekirdekli yapıda ve 64 Bit destekliyor. 5 MP kamera çözünürlüğe sahip cihazın bataryası 6.470 mAh kapasiteye sahip.
haklısın ee bu fiyata bu kadarİşlemcisi fazla iyi olmasa da 6470 mah acaip iyi 3 gün idare eder
İpad mini bulamadım ama bunu buldum.Hacı Galiba Başa 1 Koymayı Unuttun 1700 den Başlıyo
Nereden copy paste yaptınApple iPad Mini Retina 16 GB
internet sitesinden. sitenin ismini vermiyimNereden copy paste yaptın