Valorant altın 2 plat silverız csgoda rank kasmıyoruz pek arada pvpro arada faceit giriyoruzMerhabalar ben arda 21 yaşındayım biz 3 kişiyiz yaşlar 21-21-17 iki kişi arıyoruz aramıza oyun oynayıp muhabbet edebilceğimiz Şartlar (Saygı 17 yaş üstü mikrafonu) olan kişiler bana discordan yazarsa sevinirim. Dc:XROSEN#1653
Lütfen Boş yorum atmayalım gördüğüm zaman raporlayacağım arkadaşlar
Bu arada çogu oyunları oynarız.
rekabet atıyoruz dostumkral dereceli atıyomusunuz ona göre gelirim
Sıkıntı yok dostum istersen gel bizle gir istersen altına kas öyle gel bizlik bir sıkıntı yokrankım gümüş 2 ye düştü altın olunca ulaşırım sana kral kasılım biraz
tamamdır yarın kaç gibi aaktif olursunuz gelim şimdi telefondayım pc kapalıSıkıntı yok dostum istersen gel bizle gir istersen altına kas öyle gel bizlik bir sıkıntı yok
Discord ekle dostum aktif oldummu yazarım ben sana foruma çok bakmıyorumtamamdır yarın kaç gibi aaktif olursunuz gelim şimdi telefondayım pc kapalı
EvetDereceli atıyormusunuz
sadece popüler olan oyunlar mı yoksa risk gibi business tour gibi oyunlar da oynuyor musunuz aranızdaMerhabalar ben arda 21 yaşındayım biz 3 kişiyiz yaşlar 21-21-17 iki kişi arıyoruz aramıza oyun oynayıp muhabbet edebilceğimiz Şartlar (Saygı 17 yaş üstü mikrafonu) olan kişiler bana discordan yazarsa sevinirim. Dc:XROSEN#1653
Valorant altın 2 - plat - gümüş 3 csgoda rank kasmıyoruz pek arada pvpro arada faceit giriyoruz
GelebilirimMerhabalar ben arda 21 yaşındayım biz 3 kişiyiz yaşlar 21-21-17 iki kişi arıyoruz aramıza oyun oynayıp muhabbet edebilceğimiz Şartlar (Saygı 17 yaş üstü mikrafonu) olan kişiler bana discordan yazarsa sevinirim. Dc:XROSEN#1653
Valorant altın 2 - plat - gümüş 3 csgoda rank kasmıyoruz pek arada pvpro arada faceit giriyoruz
Genelde popüler olan oyunlarsadece popüler olan oyunlar mı yoksa risk gibi business tour gibi oyunlar da oynuyor musunuz aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?