13 Nis 2020 #21 BluePower B Hüseyin SARIKAYA Seçkin Üye Katılım 3 Şub 2019 Mesajlar 322 Çözümler 1 Tepki puanı 60 Yaş 39 Sosyal 7 HİZMET YILI Frozen' Alıntı: Çok iyi dostum o zaman şimdiden beni oyundan ekle haberleşelim Post automatically merged: 13 Nis 2020 Dc den ekledim kabul ederseniz hemen şuan oyuna girebiliriz Genişletmek için tıklayın ... Kabul ettim ve oynadıgımız sunucu link'ini attım gelin atalım FPP atyoruz ama haberiniz olsun.
Frozen' Alıntı: Çok iyi dostum o zaman şimdiden beni oyundan ekle haberleşelim Post automatically merged: 13 Nis 2020 Dc den ekledim kabul ederseniz hemen şuan oyuna girebiliriz Genişletmek için tıklayın ... Kabul ettim ve oynadıgımız sunucu link'ini attım gelin atalım FPP atyoruz ama haberiniz olsun.
13 Nis 2020 Konuyu başlatan #22 Frozen F a high functioning sociopath Seçkin Üye Katılım 9 Nis 2016 Mesajlar 376 Çözümler 1 Tepki puanı 45 Ödüller 8 10 HİZMET YILI BluePower' Alıntı: Kabul ettim ve oynadıgımız sunucu link'ini attım gelin atalım FPP atyoruz ama haberiniz olsun. Genişletmek için tıklayın ... Tpp -Fpp farketmez benim için
BluePower' Alıntı: Kabul ettim ve oynadıgımız sunucu link'ini attım gelin atalım FPP atyoruz ama haberiniz olsun. Genişletmek için tıklayın ... Tpp -Fpp farketmez benim için
13 Nis 2020 #23 onurk35 O Üye Katılım 31 Mar 2020 Mesajlar 27 Tepki puanı 2 6 HİZMET YILI Merhaba, discord dan ekleşelim bende takım arıyorum. Antenna ve speed çalışıyor. Beraber oynayabiliriz. dc: onurksk35#5949 ekleyin lütfen.
Merhaba, discord dan ekleşelim bende takım arıyorum. Antenna ve speed çalışıyor. Beraber oynayabiliriz. dc: onurksk35#5949 ekleyin lütfen.
13 Nis 2020 #24 BluePower B Hüseyin SARIKAYA Seçkin Üye Katılım 3 Şub 2019 Mesajlar 322 Çözümler 1 Tepki puanı 60 Yaş 39 Sosyal 7 HİZMET YILI onurk35' Alıntı: Merhaba, discord dan ekleşelim bende takım arıyorum. Antenna ve speed çalışıyor. Beraber oynayabiliriz. dc: onurksk35#5949 ekleyin lütfen. Genişletmek için tıklayın ... Kabul ettim Onur davet attım sizede gelirseniz oynarız Ugur arkadaş geldi Post automatically merged: 14 Nis 2020 Süper oldu arkadaşlar teşekkür ederim her akşam bu şekilde isterseniz oynarız. bugun 4 takım olduk seviyeli ve güzel oynadık. Saolun tekrardan. Son düzenleme: 14 Nis 2020
onurk35' Alıntı: Merhaba, discord dan ekleşelim bende takım arıyorum. Antenna ve speed çalışıyor. Beraber oynayabiliriz. dc: onurksk35#5949 ekleyin lütfen. Genişletmek için tıklayın ... Kabul ettim Onur davet attım sizede gelirseniz oynarız Ugur arkadaş geldi Post automatically merged: 14 Nis 2020 Süper oldu arkadaşlar teşekkür ederim her akşam bu şekilde isterseniz oynarız. bugun 4 takım olduk seviyeli ve güzel oynadık. Saolun tekrardan.
15 Nis 2020 #25 rinnnnnnn R Seçkin Üye Katılım 1 Nis 2020 Mesajlar 332 Tepki puanı 18 Yaş 27 6 HİZMET YILI nickim Dream_31 eklersen gireriz kankam
17 Nis 2020 #26 thatcold123 T Üye Katılım 17 Mar 2020 Mesajlar 18 Tepki puanı 3 Yaş 36 6 HİZMET YILI Frozen' Alıntı: Dostum hileyi indirebilene kadar beraber oynasak da olur. Hem rank kasmış olursun. Post automatically merged: 13 Nis 2020 Ben de hile var. Sen ekle gireriz beraber ben sana info veririm.Gerekli şartlara uygunsan bekliyorum. Genişletmek için tıklayın ... nickim ses_etme bende de hile yok ama
Frozen' Alıntı: Dostum hileyi indirebilene kadar beraber oynasak da olur. Hem rank kasmış olursun. Post automatically merged: 13 Nis 2020 Ben de hile var. Sen ekle gireriz beraber ben sana info veririm.Gerekli şartlara uygunsan bekliyorum. Genişletmek için tıklayın ... nickim ses_etme bende de hile yok ama