Takımıma Kötü Oyuncular Geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar, Oyuna S9'un ekim civarlarında başladım diyebilirim S9 Gümüş 1 bitirdim, Bu sezon Gold 4 Liginde 0 puan olarak duruyor hesabım. Sorunum şu elo hell'de değilim fakat takımıma kötü oyuncular geliyor tabikide her zaman kazanamam bunu biliyorum fakat hemen hemen neredeyse oyunu kaybediyorum çok çabuk tilt olan birisiyim fakat oyunu öğrenmeye daha iyi yerlere gelmek için elimden geleni yapıyorum profesyonel oyuncuların videolarını izliyorum oynadığım heronun videolarını vs. ediyorum faker, gibi oyuncuların maçlarını izliyorum vs. vs. fakat normal sahnede oynan profesyonel maçları izlemekten zevk almıyorum sıkılıyorum çok ağır gittiği için şampiyon havuzumda; Darius,Vladimir,Rengar,Master Yi,Gangplank gibi herolar var. ve aralarından bazılarını da iyi oynadığımı düşünüyorum fakat takımıma rezalet oyuncular geliyor 10 0 oynadığım maçı bile kazanamıyorum Vladimir,Kassadin gibi herolarla taşıyamıyorum kendimin çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum ve gelişmek için elimden geleni yapıyorum solo oynuyorum önerdiğiniz taktikler varmı

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
ilk önce bol bol normal game oyunlar at. öğretici videolar var onlara yonler profesional oyuncuları izlemektnese öğtretici videolara yonel en azından napman gerektiğini anlatıyor sana.

KRALLIĞINIZI İMPARATORLUĞUMA KATARIM
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bazen bası oyuncular sıkıntı yapabilir bu elodan kaynaklı veya lolün deişik sistemimden kaynaklı olabilir tilk olan birisiysen sana tavsiyem takım ve tüm chatı susturman olacaktır her ne olursa olsun oyunun dönebileceğini aklından çıkarmaman gerek iyi oynarsın kaybedersin önemli değil asıl önemli olan oyunculuğunun gelişmesidir kaybetmek mühim değil gayet iyi gold rankına çıkman kendinin geliştiğini görürsen gerisi önemli değildir dostum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Aga karşı takıma bakıcaksan ona göre pick atıcaksın seçtiğin şampiyonda güçlü olur ayrıca kassadin ile taşımamak imkansız gibi birşey çok güçlü sana önerebileceğim herolar olarak Samira,Jhın,Yone,Katarina,Vladimir,Kassadin,masteryi(karşıda çok cc yoksa)

Düşük eloda alabilirsin ama katılıyorum bende takıma çok kötü oyuncular gelebiliyor ama adamlar 2v5 felan oyun atıyor yt de bakarsan eğer oyunu biliyorsan yaparsın yavaş yavaşda öğrenirsin yeni başlamışsın

Hizli yaşa cabuk sıkıl gerçekleri gör
Seçkin Üye
5 HİZMET YILI
Vallahi Reis bize de geliyor ama biz gene taşıyoruz oyna Tek ama yer yer giriyor Grup da alıyorlar veya ormana girmeme izin vermiyorlar katılamıyorum O çok kötü oluyor ilk baştan adamla ölüyor 5 kere falan Hadi oyun bitmiş olur yani kaybediyoruz kuleleri çok seri açıyor adamlar ya eşleşmeleri Aslında düzeltecek falan dediler Hani bir ara ya Biraz da şans mı artık bilemiyorum Sen normal takım oda kur kendine takım alımları oluyor ya oradan güzel bir takıma girmeye çalış

Üye
7 HİZMET YILI
vou tentar assim que eu conseguir os 50 comentarios
o jeito é vc continuar jogando, chegara o momento em que vc estará tão acostumado com o elo que ele se tornará facil e vc subirá para o proximo, continue jogando e n desista

Son düzenleme:
Üye
5 HİZMET YILI
knk oyun senın takımından biri hile tespitinde bulunmuş ve oyuncuyu zoruyo ılk olarak bu olabilir 2.cisi ise riot bot ile dolaylı olarak başka oyuncuları denıyo

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kardeşim oynadığın heroların combolarını iyice öğren mesela eğitim modunda geliştirebilirsin ben mesela ilk oynadığım zaman katarinayı oynayamıyordum hep feedliyordum sonra eğitim modunda biraz çalışınca artık op olmaya başladım. sorna kardeşim şu takımına zayıf kimselerin gelme durumu şimdi lolde şöyle bir şey söz konusu adamın teki profesyonel bir gamerdir ve rankı da challanger dir okay . bu adamın tanıdık ama oynamayı bilmiyen bir yakını gelir bu adama derki abi benim çarın rankını bi gold yaparmısın ya ? şimdi bu challanger olan adam için çocuk oyuncağı öyle değil mi ? adam hesabı gold yaptıktan sonra tanıdıgına hesabı geri veriyor bizim adamda başlıyor ezo bir biçimde proların içinde gezmeye. anladın mı dostum ?

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
dostum eğer düşük elo ya sahipsen yapacak birşey yok ölmemeye oyun gayret ediceksın her oyunun az ölüm olursa 50 mac da falan toplarsın

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Oyuna Yeni Başlayanlarla Birlikte Bahsettiğin Kişilerin Sayısı Günden Güne Artıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
lol oynuyan arkadaslarin var sa onlarla oyna

Üye
5 HİZMET YILI
Sabırlı olmaya çalışman gerekiyor tilt olursan kaybedersin zaten.

Üye
6 HİZMET YILI
Hocam anladığım kadarıyla zaten heroları öğrenmişsin. Normal oyunlar oyna orda ( kötü oynamıyanlarla ) konuş sakın oyunda tilt olup sövme :D iyi oynıyan oyuncularla bir takım oluştur ve ne olursa olsun pren olmadan oyuna girme. Eskiden bende de sendeki gibi oluyordu ben 20lvl iken 300 lvl adamlar geliyordu karşıma. Daha sonra hazır takımla girmeye başladım ve adam gibi kasıldım :D

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
kanka her eloda var tavsiyem düzgün oynayan kişilerle arkadaş falan ol takım kur 5 pre girin cidden kafanız rahat eder öyle denemelisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...