Arkadaşlar, Oyuna S9'un ekim civarlarında başladım diyebilirim S9 Gümüş 1 bitirdim, Bu sezon Gold 4 Liginde 0 puan olarak duruyor hesabım. Sorunum şu elo hell'de değilim fakat takımıma kötü oyuncular geliyor tabikide her zaman kazanamam bunu biliyorum fakat hemen hemen neredeyse oyunu kaybediyorum çok çabuk tilt olan birisiyim fakat oyunu öğrenmeye daha iyi yerlere gelmek için elimden geleni yapıyorum profesyonel oyuncuların videolarını izliyorum oynadığım heronun videolarını vs. ediyorum faker, gibi oyuncuların maçlarını izliyorum vs. vs. fakat normal sahnede oynan profesyonel maçları izlemekten zevk almıyorum sıkılıyorum çok ağır gittiği için şampiyon havuzumda; Darius,Vladimir,Rengar,Master Yi,Gangplank gibi herolar var. ve aralarından bazılarını da iyi oynadığımı düşünüyorum fakat takımıma rezalet oyuncular geliyor 10 0 oynadığım maçı bile kazanamıyorum Vladimir,Kassadin gibi herolarla taşıyamıyorum kendimin çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum ve gelişmek için elimden geleni yapıyorum solo oynuyorum önerdiğiniz taktikler varmı