- Yasaklandı
-
aynKardeşim takla atması için bu kodun altına kurt koşusu da eklemen lazım bu iki poonteri aynı checkboxa kodla
Kardeşim takla atması için bu kodun altına kurt koşusu da eklemen lazım bu iki poonteri aynı checkboxa kodla
1. Marketten Deli Kurt Alın.[En İyi Bunla Olur]
2. Oyuna Girin ve Oyunu Aşşağı Alıp 11005`i Arayın.
3. Ctrl + A yapıp Tüm Valueleri Düzenlemeye Alın Ve Değiştirip; 19601 Yapın.
4. Yukarıda Kalan 5 Valueyi Kilitleyin Çünkü Her Oyunda Değişir.
5. Oyuna Dönün Ve Kurt Yeteneğinin Tadını Çıkarın.
ALINTIDIR!!!
CHEAT Engine İleya haci abi bana versen ya pointeri şimdi tmarhanelik kurtla falan uğraşamam kısacası anlamadım :d düzenlemeye nası alcaz ? of yha
o kadar cahil değili<de cheat engine ile olduğunu biliyorum bi pointer sorduk diye beni mal durumuna düşürmeyin kimsenin pointerine kalmadım gider kendim bulurm görün şimdi....CHEAT Engine İle
ya kardeş pardon biraz sert çıktımda şimdide chaet engine log veriyor sende fazladan bypass varmı be abi Allah rızası için bir pointer be abilerCHEAT Engine İle
Kardeşim log veriyora pcde temizle Cheat engineyi tüm dosyalarını en son sürümünü yükle düzelirya kardeş pardon biraz sert çıktımda şimdide chaet engine log veriyor sende fazladan bypass varmı be abi Allah rızası için bir pointer be abiler
ya şimdi bendede kota sorunu var sen eskişehire gel ben sana flashı vereyim sen bana güncel cheat engine at ? olmazmı yaKardeşim log veriyora pcde temizle Cheat engineyi tüm dosyalarını en son sürümünü yükle düzelir
ya şimdi bendede kota sorunu var sen eskişehire gel ben sana flashı vereyim sen bana güncel cheat engine at ? olmazmı yaKardeşim log veriyora pcde temizle Cheat engineyi tüm dosyalarını en son sürümünü yükle düzelir
Kardeşim ben inegölde oturuyorumya şimdi bendede kota sorunu var sen eskişehire gel ben sana flashı vereyim sen bana güncel cheat engine at ? olmazmı ya
İndir kardeşim google denen bişey varOtobüse Atlayıp Gel
alakası bile yok gereksiz bilgi verme cheat engine kullanmak için bypas herekli HEADSHOT ın olacaktı bi sor derimKardeşim log veriyora pcde temizle Cheat engineyi tüm dosyalarını en son sürümünü yükle düzelir
kardeş aimbot nasıl bulunuyorKardeşim ben inegölde oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?