Kimse dinlememiş mesaj atmak için mesaj atmışlar resmen reis. Ben diyorum ki mesela kredi kartın limiti 5.000 TL ben 10.000 Liralık bilgisayarı taksitlendirip almak istiyorum limit mi yükseltmem gerekiyor bunun için bundan söz ediyorum herkes parça parça al demiş vallahi anlamıyorum sizi agaparça parça alsana dostum ana kart ekran kartı işlemci ram kasa diye sıralayıp hem senin için daha iyi oluyor hiç girme banka işine kredi işine
reis bunu burda uğraşmak yerine bankanın müşteri hizmetlerini arayıp konuşabilirsinKimse dinlememiş mesaj atmak için mesaj atmışlar resmen reis. Ben diyorum ki mesela kredi kartın limiti 5.000 TL ben 10.000 Liralık bilgisayarı taksitlendirip almak istiyorum limit mi yükseltmem gerekiyor bunun için bundan söz ediyorum herkes parça parça al demiş vallahi anlamıyorum sizi aga
her ay 1 parça al taksit yapacağına kıt kanaat mı geçineceksin :/Kimse dinlememiş mesaj atmak için mesaj atmışlar resmen reis. Ben diyorum ki mesela kredi kartın limiti 5.000 TL ben 10.000 Liralık bilgisayarı taksitlendirip almak istiyorum limit mi yükseltmem gerekiyor bunun için bundan söz ediyorum herkes parça parça al demiş vallahi anlamıyorum sizi aga
bu arada 5000 tl limitin varsa alacağın seyin 5000 tl olması gerekiyor 15.000 tl limitin olması gerekiyor yani kredi kartıyla alman mümkün değil :/Kimse dinlememiş mesaj atmak için mesaj atmışlar resmen reis. Ben diyorum ki mesela kredi kartın limiti 5.000 TL ben 10.000 Liralık bilgisayarı taksitlendirip almak istiyorum limit mi yükseltmem gerekiyor bunun için bundan söz ediyorum herkes parça parça al demiş vallahi anlamıyorum sizi aga
kredi kartına para yatırarak limitini artırabilirsin 10.000 yatırıp istediğin bilgisayarı alabilirsin !Kimse dinlememiş mesaj atmak için mesaj atmışlar resmen reis. Ben diyorum ki mesela kredi kartın limiti 5.000 TL ben 10.000 Liralık bilgisayarı taksitlendirip almak istiyorum limit mi yükseltmem gerekiyor bunun için bundan söz ediyorum herkes parça parça al demiş vallahi anlamıyorum sizi aga
aynı fikirdeyim yoksa bankanın kölesi olacakBence arkadaşın dediği çok mantıklı. Önce yeni nesil bir anakart satın al, kenarda beklet. Kenara bir SSD, RAM derken iş en son ekran kartına kalsın.
Bankaya borç yapmanı önermem, bir aksaklık sonucu işte sorun yaşarsan son kalan 1000 TL olur 30.000 TL. Çok tehlikeli, en iyisi riske girme. Yavaş yavaş. Nvidia Cloud Gaming ile idare et.
Kral sabırsız birisiyim 1 2 ay çalışıp o parayla kredi kartının limitini arttırıp 12 13 bin liraya bir bilgisayar beğendim taksit ile onu almak istiyorum her ay 1.3k ödeye ödeye bitiricem işte yoksa bu devirde zor alınıyor bilgisayar.Bence arkadaşın dediği çok mantıklı. Önce yeni nesil bir anakart satın al, kenarda beklet. Kenara bir SSD, RAM derken iş en son ekran kartına kalsın.
Bankaya borç yapmanı önermem, bir aksaklık sonucu işte sorun yaşarsan son kalan 1000 TL olur 30.000 TL. Çok tehlikeli, en iyisi riske girme. Yavaş yavaş. Nvidia Cloud Gaming ile idare et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?