tam ekran performans modu nerede tam olarak bulamadım 3d ayarlar tek var paneldenvdia ayarlarından tam ekran performans modunu ayarla kardeşim.
2 oyun var zaten lol de yoktu fortnite indirdim öyle başladı şimdi lolde de kasıyortüm oyunlarda mı böyle yoksa belli başlı oyunlarda mı?
diyorum ya normalde süper ama noldu da böyle kötü oldu fikrim yokamd yada nvdia ayarları var tam ekranda daha iyi fps alması lazım normalde
windowsun güncellemesi tek var yapsam olur mu sizceSürücülerini güncelle fps kısıtlama yaptıysan kapat
windowsun güncellemesi tek var yapsam olur mu sizceSürücülerini güncelle fps kısıtlama yaptıysan kapat
öyle denedim ama sonuç yokson zamanlarda nvidia ayarlarında bir değişiklik yaptıysa nvidia ayarlarını varsayılana dönüştür birde öyle dene
oynadığım tüm oyunlarda böyletüm oyunlarda mı böyle yoksa belli başlı oyunlarda mı oluyo?
oynadığım tüm oyunlarda böyletüm oyunlarda mı böyle yoksa belli başlı oyunlarda mı oluyo?
hocam hepsini denedim sonuç yok maalesefSağ altta bulunan priz sarj simgesinden eğer performansın güç tasarrufu ya da dengeli ise yüksek performansa alıp tekrar dener misin? Nvidia ayarlarından yüksek performansa al olmaz ise sol alttaki windows simgesine basıp Grafik Ayarları şeklinde arat ve oyunu seçip yüksek performansa ata yardımcı olabildiysem ne mutlu bana iyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?