Üye
Cs 1.6 korsan fakat steamden alınca da aynı sorun olacağını düşünüyorum.Pc win 10 formatından önce win 8 idi ve minecraftda böyle bir sorun mevcut değildi.bu iki oyunda zaten sabitleme sorunları var diye biliyorum cs de konsoldan kaldırılır yada cfg olayı vardır kullandığın sistemide atarsan başka nedenler de olabilir onlardan da bahsedebilirim
Gece windows 10 2004 sürüm güncelleştirmesini yapmaya bıraktım.Sabah kalktığımda bitmişti yeniden başlat'a bastım monitöre sinyal gelmedi ram slotunu vs. değiştirdim ilk başta hiç etki etmedi sonra normal haline getirdim çalıştırdım biraz bekledikten sonra geldi ondan sonra güncelleştirmedim.Windows 10 ile alakalı bir sorun güncelleştirmeleri yaptınız mı ?
Bu gece denerim ve sonucu sizlere iletirim.Güncelleştirirsen düzelceğini düşünüyorum windows 10 yeni güncellemelerde hep bi sorun çıkartıyor
Yok knkm sistem gereksinimlerim bu oyunlar için gayet iyi. Ve belirtmeyi unutmuşum bu oyunlar pencereli modda alabildiğim en iyi fpsi veriyolar sabitleme yok yaniDenetim masasından veya bilgisayardan çok yöntemleri bende denemiştim ama gereksinimler düşük olduğu sürece verim alamıyorsun yani alsan bile aman aman bi fayda sağlamıyor bence
Yapmıştım. Ve fps'im düşük değil sadece otomatik fps i sabitliyounlost un fpsyukseltme videosu var izlemeni tavsıye ederım belki duzelebilir
ayarlardan fps sabitleyiciler kapalı mı eminisin kardesım benimYapmıştım. Ve fps'im düşük değil sadece otomatik fps i sabitliyo
Eminimayarlardan fps sabitleyiciler kapalı mı eminisin kardesım benim
Denedim,olay sistem yetmemesi değil olay birşeyin fpsi sabitlemesikankam cs de cozunurlugu dusurdugun zaman mutlaka fps de oynama oluyor
Singledada denedim sonuç aynı birşey tam ekrandayken fpsimi sabitliyorGüzel bir single oyunda denersen anlaşılır. CS 1.6 ve Minecraft da 60 fps den yüksek olacağını sanmıyorum zaten.
denedim agapekı konsoldan denedınmı kanka fps_max “1000”
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?