boş ya tatil sezonunu acmak için böyle bır yola gırıldı yasakdan sonra mıllet daha fazla akın edıcek her yere caddeler sokaklar tasıcak hiç iyi bi karar olmadı
geçmiş olsun öncelikle ama bu yardımlar da yalan hocam 12 12 2020 de başvuru yaptık hala süreç devam ediyor o sıra çok sıkışıktık şükür rtx sistem dizebiliyorum yani demem o ki umarım batmazsınız ancak kepenk kapanması yakındır..
bizde bu durumda kapandık hiç bir şekilde yardım alamadık ama komşumuz 2 tane 1000tl ve 1 adet tablet aldı ve durumları da gayet yerinde ve bize değil de onların bunlardan faydalanması komik
Şuanda ülke tarafından yapılan tam kapanma virüsü bitirmek için değil heryeri açmak için yapılıyo arkadaşlar yaz geldi para yazın dönücek buna zemin hazırlıyolar koronanın biteceği falan yok herkese bulaşıcak atlatan atlatıcak atlatamayana toprak atıcaklar mevzu bu kadar basit.
tam kapanma deniliyor ama ekmek parası ve korona virüs arasında sıkışan esnaf, işçi yani kısaca emekçi olan herkesi düşünen yok tabi havalar ısındı tabi ki de turizm sezonuda bir yandan açılması lazım devletin de düşüncesi bu şekilde
millet bodruma karavan tatili yapmaya gidiyor biz ise dizimizi kırıp evde oturuyoruz
yani bu yasaklar bize mi geldi sadece biz bilmiyor muyuz dışarı çıkıp yada şehir dışına çıkıp gezmesini
kalan kalır kalan sağlar bizimdir hesabı dönmeye başladı gibi ortalıkta
bizde bu durumda kapandık hiç bir şekilde yardım alamadık ama komşumuz 2 tane 1000tl ve 1 adet tablet aldı ve durumları da gayet yerinde ve bize değil de onların bunlardan faydalanması komik
Tam kapanma garibani bitirir kardeşim az önce intihar gerçekleşti Hatay'da ekonomik sıkıntılar nedeni ile 2 turist gelicek diye tam kapanma yapıldı bahar günü eve tiktiklarinami yanayım 5bin vakanın altına düşürmek için heryeri kapatmalarinami yanayım cehenneme gerek kalmadı biz burada yandık zaten