Onaylı Üye
şuan çokça görülen şu tam kench ve ryze ın skilleriyle haritanın istediği yere ışınlanma hilesi yeni scriptte mevcut mu? pek bilgi göremedim onla alakalı
O kadar değildir yaşuan çokça görülen şu tam kench ve ryze ın skilleriyle haritanın istediği yere ışınlanma hilesi yeni scriptte mevcut mu? pek bilgi göremedim onla alakalı
WSRebornda böyle bir durum söz konusu değil kanka. Pekte ihtiyacın yok zaten yazılım gayet güzel çalışıyor.şuan çokça görülen şu tam kench ve ryze ın skilleriyle haritanın istediği yere ışınlanma hilesi yeni scriptte mevcut mu? pek bilgi göremedim onla alakalı
pekte gerek yok zatendostum ücretli scriptlerde exploit olarak çalışıyor ancak bunu ticket atarlarsa %100 ban yersin gereksiz yani
bencede hocam bu daha güzel göründü zaten eğlenme amaçlı deneyecektim ama riskliyse pek gerek yok yaWSRebornda böyle bir durum söz konusu değil kanka. Pekte ihtiyacın yok zaten yazılım gayet güzel çalışıyor.
Merhaba WSReborn west sunucusu için şuan ud midir ? kullanmayı düşünüyorum?WSRebornda böyle bir durum söz konusu değil kanka. Pekte ihtiyacın yok zaten yazılım gayet güzel çalışıyor.
Kardeşim genel olarak undetected. Rahatlıkla legit şekilde kullanabilirsin.Merhaba WSReborn west sunucusu için şuan ud midir ? kullanmayı düşünüyorum?