Tamamen kendime odaklanmak istiyorum, başaramıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Öncelikle bana en büyük zararı veren şeyden bahsedeyim. 20'li yaşlarımın ortasındayım, çok fazla kızla tanıştım, görüştüm. fakat hiçbir kızla uymuyoruz çoğu sosyal medya takıntısı içinde veya sadece güzelliğine önem veren tipler kimse kendini geliştirme çabasında değil kendimi kötü hissediyorum düzgün bir insan ile vakit geçiremediğim, mutlu olamadığım için. bu yüzden tamamen kendimi insanlara karşı (ilişki olarak) kapatmak, konu açmamak istiyorum, tamamen bu konuyu hayatımdan çıkarmak istiyorum fakat başaramıyorum sonuçta karşı cins ve kendine çekiyor.

İkincisi ise sahte arkadaşlıklar, çoğu arkadaşıma verdiğim önemi onlardan alamıyorum beraber vakit geçirmek istediğim ''kardeşlerim'' dediğim insanlar gerçekten beni umursamıyor. Kısaca bahsediyorum işte, bunları hayatımdan çıkartıp kendimi geliştirmek istiyorum fakat başaramıyorum yardım edin.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
İnsanları neden fazla umursuyorsun ki ? Tanış çevren artsın seni umursayanları sende umursa .

Düşmez Kalkmaz Bir Allahtır Uyan
Süper Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
verdıgın degerın karsılını alamıyosan arkadaslıgını bıtıreceksın bro herzman net olucan kararsızla kapılırsısan işin dahada zorlaşır

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
umursamayıp değer veremezsen hiç bir şeye ulaşamazsınki

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
insan nasıl olmak isderse öyle yaşar sen öle olmak isdiyorsun demekki

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sen aklına koyduğun herşeyi başarırsın senin ininılmaz gücün ve sevginde var !

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kendini sevdiğin hobiye ver eğer gençsen hobiyi iş edine bilme yolun açık ve zararlı alışkanlığın varsa bırak ben bugün mesela son sigaramı aldım

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
brom senin yaşlarına yakın olarak 24 yaşındayım z kuşağında sıkıntılı bir durum bu 3 yıl sevgili yapmadım 3 yılın sonunda 4 yıllık yakın bir kız arkadaşımla sevgili olduk kısaca anlatacak olursam senin şu an yaşadığın dönem geçiş dönemi herkes hayatını parlatarak anlatıyor kimse sana gösterdiği gibi yaşamıyor kimseden geri kalmıyorsun 20 yaşında 2 sevgili değiştirince hayatına bir şey katmıyor veya 20 yaşında kardeşim dediğin insanların seni umursamaması seni geri düşürmüyor umursamıyorsa tavrını ona göre al kızlar kendine çekiyorsa açıl konuş olumsuz olduysa hayata ciddi anlamda 1 kere geliyorsun hayır yemekten korkma korktukça gözünde büyütürsün brom sağlıcakla kal hayattan geri kaldığını düşünme geçiş dönemin bittikten sonra her şey rayına oturmaya başlıyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Benzer durumdayım yakın zamanda çok yakınım dediğim arkadaşlarımı hayatımdan çıkardım bir sorun olmadı onlarsız devam ediyorum hayat devam ediyor. Kız konusuna gelince de elinden beklemek haricinde hic bir sey gelmez doğru kişiyi bulamadıktan sonra gercekten yapıcak bir sey yok acelesi de yok bu islerin ben de kız konusunda inanılmaz seciciyim cok sansım oldu bir kere zorlamayla bir iliski denedi molmadı en sonunda buldum aradıgım iliskiyi ve 3 yıldır cok mutluyum nasip kısmet yani

Kendine Yaslanan Dik Yürür
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
İmzam yeterli diye düşünüyorum.

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kanka zirve tek kişiliktir. Ben çoğu arkadaşımı engelledim sözde arkadaş. Çevremde çok az kişi var kafam rahat. Değer veriyolar mıdır bilmem.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
dostum kendinden nefret etme herşeyin bir çaresi olacaktır

Mermiler Seksin Bu Alemde Teksin
Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Aynı sorun bende var kral bende bulamıyorum çözüm ne yapsam hep gerideyim hiç ileri adım atamıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
az ve öz arkadaşın olacak bence sürü gibi arkadaşım var ama zor dorumda aradığım sadece 2 kişi var herkesi önemseme kafana da takma ben kpss çalışıyorum hayatımın en zor yılı galiba bu sene atansam da bi değişiklik olsa

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
kanka ben de aynı şeyleri yaşıyorum herkes bir yapmacık ama dediğin gibi ben de kopamıyorum bir çözümü yok galiba bu işin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...