Seçkin Üye
Öncelikle bana en büyük zararı veren şeyden bahsedeyim. 20'li yaşlarımın ortasındayım, çok fazla kızla tanıştım, görüştüm. fakat hiçbir kızla uymuyoruz çoğu sosyal medya takıntısı içinde veya sadece güzelliğine önem veren tipler kimse kendini geliştirme çabasında değil kendimi kötü hissediyorum düzgün bir insan ile vakit geçiremediğim, mutlu olamadığım için. bu yüzden tamamen kendimi insanlara karşı (ilişki olarak) kapatmak, konu açmamak istiyorum, tamamen bu konuyu hayatımdan çıkarmak istiyorum fakat başaramıyorum sonuçta karşı cins ve kendine çekiyor.
İkincisi ise sahte arkadaşlıklar, çoğu arkadaşıma verdiğim önemi onlardan alamıyorum beraber vakit geçirmek istediğim ''kardeşlerim'' dediğim insanlar gerçekten beni umursamıyor. Kısaca bahsediyorum işte, bunları hayatımdan çıkartıp kendimi geliştirmek istiyorum fakat başaramıyorum yardım edin.
İkincisi ise sahte arkadaşlıklar, çoğu arkadaşıma verdiğim önemi onlardan alamıyorum beraber vakit geçirmek istediğim ''kardeşlerim'' dediğim insanlar gerçekten beni umursamıyor. Kısaca bahsediyorum işte, bunları hayatımdan çıkartıp kendimi geliştirmek istiyorum fakat başaramıyorum yardım edin.