Genel bir sorgu yapmalısın telefonuna, virüs gibi durumlar söz konusu olabilir. Bu gibi durumlar yönlendirmeler ile yapılıyor genelde, cihazına son günlerde bilinmeyen kaynaklı bir uygulama indirdin mi?Şu an fark ettim ve araştırmaya başladım. Dün sabah 9 da benim telefonumdan haberim olmadan mesaj atılmış. Şaşırdım kaldım böyle bir şey nasıl olabiliyor ve tek benim başıma gelmemiş
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu sitedeki kişilerde de olmuş. linke tıkladım google sitesine yönlendiriyor. Ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
Ekli dosyayı görüntüle 71427
Uzaktan bağlantı olduğunu zannetmiyorum ya, çok zor iş o. Bayağı cihazın içerisine yerleşmesi gerekiyor, ana ekran kilidi vs. uğraşmazlar.telefona uzaktna baglatntı kurmuş olabilir nasıl kendi kendine atıyor
Numaranı bir yere entegre ettin mi, ya da onay gerektiren bir duruma?Şu an fark ettim ve araştırmaya başladım. Dün sabah 9 da benim telefonumdan haberim olmadan mesaj atılmış. Şaşırdım kaldım böyle bir şey nasıl olabiliyor ve tek benim başıma gelmemiş
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu sitedeki kişilerde de olmuş. linke tıkladım google sitesine yönlendiriyor. Ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim
Ekli dosyayı görüntüle 71427
Hacking olayı gibi duruyor, dolandırıcı olduğunu pek zannetmiyorum. Öyle olsaydı genel bilgileri kullanarak "arama" yaparlardı, dönem modası bu :'Ddolandırıcılar filanmı acaba faturalımı hattın ?
linke tıkladın mı?Uzaktan bağlantı olduğunu zannetmiyorum ya, çok zor iş o. Bayağı cihazın içerisine yerleşmesi gerekiyor, ana ekran kilidi vs. uğraşmazlar.
Post automatically merged:
Numaranı bir yere entegre ettin mi, ya da onay gerektiren bir duruma?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?