XS
Süper Üye
çok sağol inşallah o gün foruma girip yazarım Allah razı olsunHayırlısı Olsun Reis Umarım Aksilik Çıkmaz Evlenenince Hortlat Bunuda Görelim
öncelikle çok sağolHayırlı olsun yanlış anlama ama ben internetten tanışmaya karşıyım yüz yüzeyken mimik hal ve hareketlerinden insanları daha iyi tanıyacağıma inanıyorum ama herkesin kendi özgür iradesi
Tebrik ederim tekrardan yanlış anlama sen ya da ben ilimizden biri kız olsun a kişi si b kişi si c kişi si düşün böyle 100 kişi bi kıza yazıyor o kız kendini bir şey zannetmeye başlıyor ve egoist oluyor kendini çok yükseklerde görüyor sorunda bu zaten o lız sosyal medya da sosyal olacağını sanarken dışarı çıksa gezerken vs kahve teklifi gelse oturup konuşmalarımı daha iyi olur yoksa DM den Merhaba ,Selam güzellik , af edersin bel altı şeyler de yazıp yolluyorlar iki taraf için de bence en iyisi yüz yüze tanımaköncelikle çok sağoldoğrudur ama bir de böyle bişey var görüşme olayı var 1 yıldır beraberiz birbirimizi tanımak için az bi süre değil
Çok sağol kardeşim darısı senin başınaAllah mesut etsin kardeşim öncelikle benim bir ilişki durumum oldu fakat kısa sürdü bir yerden sonra sıkıldım sen iyi devam ettirmişsin
Dediğin şey farklı ama kardeşim şöyle düşün sen yada ben herhangi bir yerdeki kız ile normal yol ile görüşüp evleneceğiz zaten sosyal medya hesabı olacak şu devirde sosyal medyayı kullanmayan kişi sayısı hiç çok değil.Tebrik ederim tekrardan yanlış anlama sen ya da ben ilimizden biri kız olsun a kişi si b kişi si c kişi si düşün böyle 100 kişi bi kıza yazıyor o kız kendini bir şey zannetmeye başlıyor ve egoist oluyor kendini çok yükseklerde görüyor sorunda bu zaten o lız sosyal medya da sosyal olacağını sanarken dışarı çıksa gezerken vs kahve teklifi gelse oturup konuşmalarımı daha iyi olur yoksa DM den Merhaba ,Selam güzellik , af edersin bel altı şeyler de yazıp yolluyorlar iki taraf için de bence en iyisi yüz yüze tanımak
DİPNOT : Kardeşim senin le ilgili demiyorum bunları genel olan şeyi söylüyorum inş yanlış anlamazsın
Hayırlı olsunİnternet üzerinden bir kızı sevdim
Yakında evleneceğiz
Aynen haklısın sende eğer kötü bişey söylediysem özür dilerim öyle bi niyetim yoktu iyi akşamlarDediğin şey farklı ama kardeşim şöyle düşün sen yada ben herhangi bir yerdeki kız ile normal yol ile görüşüp evleneceğiz zaten sosyal medya hesabı olacak şu devirde sosyal medyayı kullanmayan kişi sayısı hiç çok değil.
benim evleneceğim ve tanıştığım kişi bir sosyal medya fenomeni değil ayrıca sana tavsiyem fake bir hesap aç resimsiz sadece kız ismi olsun ona bile bel altı yazacak ucubeler vardır. eğer bu senin için sorun olursa inan kız kendi halinde olsun yada fenomen olsun farketmez o kıza herkes demiyeyimde gören eden herkes mesaj yazar. konu mesaj atmak ise ya sosyal medya hesaplarımızı kapatırız yada buna karşı hazır olmalıyız.
Çok nadir görüp duyuyorum ne yalan söyliyim yada benim arkadaş çevrem kötübenim en yakın arkadaşım 6 yıllık bir ilişkiden sonra evlendi internetten tanıştılar
Hayirli olsun kardesim Allah yardimciniz olsunİnternet üzerinden bir kızı sevdim
Yakında evleneceğiz
Yok kardeşim sadece görüşünü paylaştın saygı duyarız amacimiz da gorusleri ogrenmek iyi akşamlar kardesimAynen haklısın sende eğer kötü bişey söylediysem özür dilerim öyle bi niyetim yoktu iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?