Bende adanalıyım lanBenim adım Batuhan 16 yasındayim Adanaliyim program yapmak istiyom ama yardimci yok be
NeresindenBende adanalıyım lan
Bende zjdnnf yüreğir nere sizi kiBende adanalıyım lan
mavi bulvarBende zjdnnf yüreğir nere sizi ki
Bende düşünüyorum bilgisayar öğretmenliği, bilgisayara küçüklükten beri çok merakım var, şuan Bilişim Teknolojileri Bölümünde Veritabanı programcılığı alanında okuyorum, Üniversite'de lise'de öğrettikleri temel şeyleri mi öğretiyorlar yoksa daha detaylı bir anlatım şekli varmı sorumu yanıtlarsan sevinirim, iyi forumlar.
Nice Hayalpark yanı benmavi bulvar
dostum sana şöyle söyliyim ben boşuna okuyorum gerçektende bir şey öğrettikleri yok herşeyi kendin öğreniyorsun lisedede ağ işletmenliği okumuştum dal seçmeden önce öğretmenler ne anlatıyorsa biz daha çok biliyorduk okulda akıllı tahtalar bozuluyordu öğretmenler yapamıyordu bizden yardım istiyordu hani yanlış anlaşılmasın burada ben ego kasmak veya çok bilmişlik taslamak istemem çünkü bu forumda bir çok bilgisayar üzerine kendini geliştirmiş insan var, Herneyse demek istediğim şudur üniversite sana birşey katmıyor sen almak zorundasın sadece o diploma için gidiyorum yoksa öğrenicek birşey yok ha şöyle birşey var çok fazla pratik yapıyorsun atölyedeyken baya yararlı oluyorBende düşünüyorum bilgisayar öğretmenliği, bilgisayara küçüklükten beri çok merakım var, şuan Bilişim Teknolojileri Bölümünde Veritabanı programcılığı alanında okuyorum, Üniversite'de lise'de öğrettikleri temel şeyleri mi öğretiyorlar yoksa daha detaylı bir anlatım şekli varmı sorumu yanıtlarsan sevinirim, iyi forumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?