- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Kızmısın senForumda ilk defa görüyorum
başka kız kullanıcılarımız da varKızmısın senForumda ilk defa görüyorum
Sen şu kız taklidi yapıp metin 2 de veletlerden dolunay düşüren tiplerden misin ? O nickle yetkili olman biraz zor benceAramıza hoş geldin.
Edit: Adam normal bir biçimde kız mısın sen diye sormuş, feminist duyguların kabarmış sanırsam.
başka kız kullanıcılarımız da varama artık başka yerlerde o kadar kendilerini gizlemeye alışmışlar ki kızlar bir süre sonra alışkanlık haline geliyor, kaliteli forumlarda da gizleniyorlar
Yarıldım ajfsjafasaffsasfasSen şu kız taklidi yapıp metin 2 de veletlerden dolunay düşüren tiplerden misin ? O nickle yetkili olman biraz zor benceAramıza hoş geldin.
Edit: Adam normal bir biçimde kız mısın sen diye sormuş, feminist duyguların kabarmış sanırsam.
afferim kız sessiz kalmaSamia'ya giriyordum vazgeçirdin, velet dediğiniz kişilerin aralarından sizlerde geçtiniz nickimin anlamı eski oturduğum yerdeki abinin metin2 oynarken girdiği kullanıcı adına ait. Feminist değilim vede nickimi değiştirtmek için uğraş veriyorum şuana dek 4 admine yazdım vede 1 ay sonraki etkinliği bekliyorum korkma zamanla herşey düzelir profili değiştirmek için elimden gelen çabayı sarfediyorum.
afferim kız sessiz kalma
Susma Sustukça Sıra Sana Gelecek!sjsjs
Ahahah neyse ben daha fazla batmadan kaçıyım
Merhabalar , herhangi bir sorununuz var ise üst yetkililer yani bizlerle kanıtlarla birlikte iletişime geçebilirsiniz. Ancak yok sen şunu yaptın yok bunu yaptın ben yazmadım durumu hoş değil
Biliyorum, ben sinirlenen birisi değilim fakat gerçekten hoş bir durum değil sorunlarım çok fazla çevremdeki tüm kızlar beni kıskansada ben hep iyiliklerini istemişken onlar beni dışlıyorlar yanına gittiğimde benden uzaklaşırken onlara herhangibi birşey aldığımda çekiniyorlar çözümü burada bulmuşken normal kullanıcıyla beraber bir yetkilininde beni burda istememesini istemiyorum
Burada kimseye karşı bir ön yargımız yoktur. Sonuç olarak sizi tanımıyoruzKurallar dahilinde özgürsünüz. İyi forumlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?