Tanışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
İsim: İrem
Soyisim: Altuğ
Memleket: Gizli
Öğrenim Durumu: Lise 3
Takım: Tutmuyorum
Hobileri: Uyku
Fobileri: Boş insanlar
Samimiyet: Ciddiyet seviyesi altına nadiren iniş gösterir
Korkuları: Karanlık,Hacker,Kan,Ayrım,Yargı,Kötüleme,
Sevdikleri: Kediler,Kunduz,Tavşan,Panda,Çikolota,
Sorunları: Psikolojik rahatsızlık,uyku,dışlanma kaygısı,toplum sohbeti
Boş Zaman: Rainymood
Platformlar: Zamanında skype ve teamspeak3 kavgalarına sürekli çekildiğim ve arasında kaldığım için kullanımını bıraktım ayrıca facebook,instagram,twitter kullanmıyorum.
Neden memory: 1 yıl önce wolftü oynuyor iken hile amacıyla buraya kayıt olup programı almıştım forum olduğunun pek farkında değildim ve ardından dün foruma kayıt olmaya karar verdim fakat önceden oluşturulmuş hesabım varmış farkettim vede buna kayıt olarak forumun bir üyesi olmaya karar verdim, ileride yetkili bir kişiye dönüşürsem veyahut dönüşemezsem yenilere yardımcı olacak vede eşit bilgi paylaşımı yapacağım.

Memory Amaç/Hedef: Memoryhacker yetkilisi olmayı amaçlıyorum, bu yüzden forumda kendimi olabildiğince geliştirip her geçen gün forum kurallarını okumaya özen göstersemde yaptığım hataların farkına varmam bir hayli vaktimi almakla beraber kişilere verdiğim cevaplardada aksama oluyor. İleride başvuru yapmayı hedefliyorum alınma durumum olursa forumda kişilerin sorunları ile toplu halde değil veya forumda iyi birisi gibi gözükmek için çabalamak değil. Kişilerin herhangibi forumda yada forumda değil sorunlarını çözebilmek için 1-1 ilgilenmeyi amaçlıyorum.

Son düzenleme:
Ultra Üye
10 HİZMET YILI
Kızmısın sen Forumda ilk defa görüyorum

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Sen şu kız taklidi yapıp metin 2 de veletlerden dolunay düşüren tiplerden misin ? O nickle yetkili olman biraz zor bence Aramıza hoş geldin.
Edit: Adam normal bir biçimde kız mısın sen diye sormuş, feminist duyguların kabarmış sanırsam.

ѕweeтнαcĸ
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kızmısın sen Forumda ilk defa görüyorum
başka kız kullanıcılarımız da var ama artık başka yerlerde o kadar kendilerini gizlemeye alışmışlar ki kızlar bir süre sonra alışkanlık haline geliyor, kaliteli forumlarda da gizleniyorlar

Banlı Üye
8 HİZMET YILI

Samia'ya giriyordum vazgeçirdin, velet dediğiniz kişilerin aralarından sizlerde geçtiniz nickimin anlamı eski oturduğum yerdeki abinin metin2 oynarken girdiği kullanıcı adına ait. Feminist değilim vede nickimi değiştirtmek için uğraş veriyorum şuana dek 4 admine yazdım vede 1 ay sonraki etkinliği bekliyorum korkma zamanla herşey düzelir profili değiştirmek için elimden gelen çabayı sarfediyorum.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
başka kız kullanıcılarımız da var ama artık başka yerlerde o kadar kendilerini gizlemeye alışmışlar ki kızlar bir süre sonra alışkanlık haline geliyor, kaliteli forumlarda da gizleniyorlar

Diğer forumlar bizleri ilgilendirmiyor bizler bu forum için varız bu forumu geliştirmek için çaba gösteriyoruz, gizlilik umurumda fakat bu forumda aile ortamı olduğunu gördüm zorunlu kılınırsa gizliliğe önem veririm

Ultra Üye
10 HİZMET YILI
Yarıldım ajfsjafasaffsasfas

ѕweeтнαcĸ
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
afferim kız sessiz kalma
Susma Sustukça Sıra Sana Gelecek! sjsjs

ѕweeтнαcĸ
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ahahah neyse ben daha fazla batmadan kaçıyım

Ultra Üye
10 HİZMET YILI
Neyse uzatmaya gerek yok fazla aramıza değil ailemize hoşgeldin

No Body Doesn't Better
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Umduğun Pozisyona Gelmede İyi Şanslar

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
Hoş Geldin.

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Merhabalar , herhangi bir sorununuz var ise üst yetkililer yani bizlerle kanıtlarla birlikte iletişime geçebilirsiniz. Ancak yok sen şunu yaptın yok bunu yaptın ben yazmadım durumu hoş değil

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Merhabalar , herhangi bir sorununuz var ise üst yetkililer yani bizlerle kanıtlarla birlikte iletişime geçebilirsiniz. Ancak yok sen şunu yaptın yok bunu yaptın ben yazmadım durumu hoş değil

Biliyorum, ben sinirlenen birisi değilim fakat gerçekten hoş bir durum değil sorunlarım çok fazla çevremdeki tüm kızlar beni kıskansada ben hep iyiliklerini istemişken onlar beni dışlıyorlar yanına gittiğimde benden uzaklaşırken onlara herhangibi birşey aldığımda çekiniyorlar çözümü burada bulmuşken normal kullanıcıyla beraber bir yetkilininde beni burda istememesini istemiyorum

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI

Burada kimseye karşı bir ön yargımız yoktur. Sonuç olarak sizi tanımıyoruz Kurallar dahilinde özgürsünüz. İyi forumlar.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Burada kimseye karşı bir ön yargımız yoktur. Sonuç olarak sizi tanımıyoruz Kurallar dahilinde özgürsünüz. İyi forumlar.

Burada kimseyi dışlamaz ve yargılamazsınız sizler bu forumdaki üyeleri kontrol amacıyla burada görev alıyorsunuz bizlerin mutluluğu için çaba gösterip bizlerin bu forumu geliştirmek amacıyla attığımız adımlarda bizlere yardımcı oluyorsunuz. Son cümleyi anlamadım fakat iyi forumlar dilerim herhangibi bir anlatım/sorunum'da size danışırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...