Bunun nedeni eskiden oturduğum yerdeki bir abinin metin2 oynar iken girdiği kullanıcı adıydı aynı binada oturuyorduk ve sık sık ziyaretine gidiyordum, oda geliyordu bu yüzden aklımda kalmış hesabı önceden wolftü oyununda hile için açmıştım bir forum üyesi olacağım aklıma gelmemişti bir ay sonraki etkinlikte isim değiştirme talep edeceğim.
Beyazın kaderi kirlenmek, siyahın kaderi suçlanmaktır be gülüm.
Şimdi kızsan bile o isme göre seni baya bi rahatsız edicekler onuda geçtim fazla özgüvenlisin sanırım mesajlarını görüyorum da tabi özgüven güzel birşey fakat burası bir aile ortamı sayılır bu kadar ciddiyete gerek yok ciddiyet güzel ama dozunda ne az ne fazla tam ortasında yani ayrıca bu kadar bilgiye gerek yoktu.
Sadece telefonla çekilmiş bir resimden bile konumunun bulunabildiği bir zamanda yaşıyoruz keşke bu kadar bilgi vermeseydin , ayrıca nick'in bir bayan için pekte mantıklı bir seçim değil nick'ini görmezden gelerek bayan olduğunu umuyorum
Sadece telefonla çekilmiş bir resimden bile konumunun bulunabildiği bir zamanda yaşıyoruz keşke bu kadar bilgi vermeseydin , ayrıca nick'in bir bayan için pekte mantıklı bir seçim değil nick'ini görmezden gelerek bayan olduğunu umuyorum