- Yasaklandı
-
MisliDesign' Alıntı:Beyler malmısınız yoksa taklitmi yapıyosunuz Lise 3 e şu an 2000 liler gidiyor
Ve 2000 liler şu an 16 yaşında , 17 yaşında olanda vardır ben ise Lise üçe gidiyorum ve "onaltıbuçuk" yaşındayım hadi banada gider yapın !
Cahiller sizi
Prisoners' Alıntı:MisliDesign' Alıntı:Beyler malmısınız yoksa taklitmi yapıyosunuz Lise 3 e şu an 2000 liler gidiyor
Ve 2000 liler şu an 16 yaşında , 17 yaşında olanda vardır ben ise Lise üçe gidiyorum ve "onaltıbuçuk" yaşındayım hadi banada gider yapın !
Cahiller sizi
belki erken yollamıstır
MisliDesign' Alıntı:Beyler malmısınız yoksa taklitmi yapıyosunuz Lise 3 e şu an 2000 liler gidiyor
Cahiller sizi
Cahiller sizi
Eyvallah Abi ÖM GelirmisinAimCraviTe' Alıntı:memnun oldum.
forumda iyi vatik geçirme dileyile hoşgeldin E
RedMen' Alıntı:MisliDesign' Alıntı:Beyler malmısınız yoksa taklitmi yapıyosunuz Lise 3 e şu an 2000 liler gidiyor
Cahiller sizi
Düzgün konuşacakmısın?
oneono' Alıntı:Eyvallah Abi ÖM GelirmisinAimCraviTe' Alıntı:memnun oldum.
forumda iyi vatik geçirme dileyile hoşgeldin E
RedMen' Alıntı:Düzgün konuşacakmısın?
Sen Dıyorsun 16 Yasında Lise 3 Olmaz Erken Basladım Ananın Okuluna Gitmedim :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?