28 Ara 2016 #21 RedMen Old Moderatör Süper Üye Katılım 22 May 2016 Mesajlar 656 Tepki puanı 41 Ödüller 9 10 HİZMET YILI oneono' Alıntı: Bu Arada "Ananın Okulu" Ana Okulu Na Gitmedım Anlamına Getiriyor Sen Gitmissindir Kesın Böyle Atarlı Oldugun İcin: Genişletmek için tıklayın ... Bana atarli diyorsunda ben burada isimi yapiyorum adam gibi anaokulu yazsan anlasilir.
oneono' Alıntı: Bu Arada "Ananın Okulu" Ana Okulu Na Gitmedım Anlamına Getiriyor Sen Gitmissindir Kesın Böyle Atarlı Oldugun İcin: Genişletmek için tıklayın ... Bana atarli diyorsunda ben burada isimi yapiyorum adam gibi anaokulu yazsan anlasilir.
29 Ara 2016 Yasaklandı #22 mauro11 M Süper Üye Katılım 5 Ocak 2016 Mesajlar 610 Tepki puanı 3 Yaş 27 10 HİZMET YILI Hoşgeldin Kardeşim İyi Forumlar Yanlız Yaş Yanlış Gibi Geldi Neyse
29 Ara 2016 #23 MisliDesign M Onaylı Üye Katılım 25 Ara 2016 Mesajlar 72 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI RedMen' Alıntı: MisliDesign' Alıntı: Beyler malmısınız yoksa taklitmi yapıyosunuz Lise 3 e şu an 2000 liler gidiyor Ve 2000 liler şu an 16 yaşında , 17 yaşında olanda vardır ben ise Lise üçe gidiyorum ve "onaltıbuçuk" yaşındayım hadi banada gider yapın ! Cahiller sizi Genişletmek için tıklayın ... Düzgün konuşacakmısın? Genişletmek için tıklayın ... Konuştuğum insana bağlı
RedMen' Alıntı: MisliDesign' Alıntı: Beyler malmısınız yoksa taklitmi yapıyosunuz Lise 3 e şu an 2000 liler gidiyor Ve 2000 liler şu an 16 yaşında , 17 yaşında olanda vardır ben ise Lise üçe gidiyorum ve "onaltıbuçuk" yaşındayım hadi banada gider yapın ! Cahiller sizi Genişletmek için tıklayın ... Düzgün konuşacakmısın? Genişletmek için tıklayın ... Konuştuğum insana bağlı
29 Ara 2016 #24 RedMen Old Moderatör Süper Üye Katılım 22 May 2016 Mesajlar 656 Tepki puanı 41 Ödüller 9 10 HİZMET YILI MisliDesign' Alıntı: RedMen' Alıntı: Düzgün konuşacakmısın? Genişletmek için tıklayın ... Konuştuğum insana bağlı Genişletmek için tıklayın ... Konuştuğun İnsana Değil Senin İnsanlığına Bağlı.
MisliDesign' Alıntı: RedMen' Alıntı: Düzgün konuşacakmısın? Genişletmek için tıklayın ... Konuştuğum insana bağlı Genişletmek için tıklayın ... Konuştuğun İnsana Değil Senin İnsanlığına Bağlı.