Çözüldü Tanki Online Hilesi Var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Selam, Tanki Online için, hile var mıdır? Yani bu oyuna hile yapılabilir mi? 2 Gündür bakınıyordum, forumunuza denk geldim. Belki birileri bu konu hakkında fikir söylebilir.

Yoksa imkansız bir durum mu? Teşekkürler.

Çözüm
Selamlar, forumda Tanki online için bir hile bulunmamaktadır. İlerde gelicek olursa konusu açılır duyurusu yapılır lakin ne zaman olacağına dair net bir tarih vermek imkansız.
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Oyunun adını bile yeni duyuyorum, popüler olmadığı için gelmez diye düşünüyorum. Çünkü hilenin kullanıcısı çok az olursa güncel tutmazlar.

Üye
4 HİZMET YILI
Oyunun adını bile yeni duyuyorum, popüler olmadığı için gelmez diye düşünüyorum. Çünkü hilenin kullanıcısı çok az olursa güncel tutmazlar.

Evet çok popüler bir oyun değil. 2010'den beri oynarım ve hep coin hilesi yapmayı arzulamışımdır :D

Online oyun acaba hiç yapılamaz mı ki?

evet, script biraz dikkatli bakarsan bulabilirsin

Script'i nereden bulacağım?
Oyunda para hilesi yapmak istiyorum inş olursa..

Üye
4 HİZMET YILI
Biraz araştırıdım da yok gibi duruyor. Oyun veri tabanına kaydediyor, Server'a girmeden sanırım hile yapmak imkansız. İşin garip tarafı çok eski oyuncu olmama rağmen hiçbir ayrıcalık vermemişler ayıp ya. Neyse sağlık olsun teşekkürler.

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Selamlar, forumda Tanki online için bir hile bulunmamaktadır. İlerde gelicek olursa konusu açılır duyurusu yapılır lakin ne zaman olacağına dair net bir tarih vermek imkansız.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...